Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miert kesik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miert kesik?

Figyelt kérdés
mar 9 napja meg kellet volna jojjon a betegsegem de meg nem jott meg,a fiummal voltam de ovszerrel csinaltuk.es azt mondta h semmi eselye h terhes legyek,mert mindig meg szokta nezni h nem lyukadt e ki.ha hormonproblema akkor mit lehet tenni?de meg fog jonni?
2010. febr. 20. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
menj el a dokihoz
2010. febr. 20. 18:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt innen senki nem fogja megmondani, hogy miért késik.

Barátnőmnek is szokott késni, többször volt, hogy két hetet is késett, vagy egy héttel előbb jött meg neki.

Menj el dokihoz, ha biztosat akarsz tudni!

2010. febr. 20. 18:16
 3/3 anonim ***** válasza:
A legtöbb nőnek csak szülés utána áll be a menstruációja, nekem is volt, amikor 2és fél hetet késett, pedig pár hónappal előtte már rendszeresen jött meg 28naponta. Én is megijedtem, h mi van, ha terhes vagyok, de nem lettem az:)
2010. febr. 20. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!