Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 lany baratom es nagyon sokat bokolok meg mindig dicserem mindig nagyon aranyos vagyok vele es nsgyon tetszik szerintetek levagta mar ebbol?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 16. 19:15
11/25 anonim válasza:
A barátzónából egyetlen kiút van: ha összeveszel vele, mert onnantól már barátok se lesztek.
12/25 A kérdező kommentje:
Jo otlet
2015. ápr. 16. 19:33
13/25 Dreed válasza:
de,lehet barátból pár,de elég ritka. most cáfolhatod önmagad,de 10 böl 8-an azt mondják:
Nem kockáztatják meg a barátságukat.
Sajnálom ,ha elkeserítelek :/
És mint az előttem szóló is,barátságból általában csak veszekedéssel lehet kijutni.
14/25 anonim válasza:
Ő már rég berakott téged a barátzónájába.
Most neked kell őt berakni a rape zone-ba.
15/25 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Milyen gyakran találkoztok? Én lány vagyok és általában nem vágom le az ilyen szitukat. Sosem tudom megállapítani, hogy a srác csak simán kedves, vagy tetszem neki. Konkrétabb célzásokat tettél már?
16/25 A kérdező kommentje:
En 16 o 15 hat 2 hetente korulbelul es szerintem mar tettem konkret celzasokat is
2015. ápr. 16. 20:57
17/25 anonim válasza:
szerintem mond meg neki, vagy csak hozd szóba a témát beszélgetés közben,
ha jófej megérti. Ha nem akarsz kockáztatni, akkor akár csinálhatod az is hogy csak megírod neki facen, és ha rosszul reagál szimplán utánna írod, hogy bocsi osztálytársam/ tesóm szórakozik a telefonommal :D
18/25 anonim válasza:
Lány vagyok.ha nekem ilyeneket csinálna egy fiú biztos èszre vennèm:). Am.már volt olyan amikor èszre vetted hogy nèz tèged vagy mosolyog rád?egyáltalán nevet a vicceiden?
19/25 A kérdező kommentje:
Elvileg imadja a vicceimet amikor egymas szemebe nezunk csillog a szeme es mindig misolyog is
2015. ápr. 17. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!