Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Popsinyalást a legtöbb lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Popsinyalást a legtöbb lány undorítónak tartja?

Figyelt kérdés
Mármint hogy a férfi csinálja a nőnek.:P
2015. ápr. 16. 11:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én az első válaszolóval értek egyet. minek belevonni a szexbe a hátsónkat is, ha amúgy van erre egy tökéletesen alkalmas, mindenféle fájdalommal kapcsolatos kockázattól mentes szervünk? oké, hosszú kapcsolatban még azt mondom, oké, akit érdekel, akit vonz, az csinálja, de első alkalomra, kalandra, mégis minek? puncira negyedannyi felkészülés kell, és mindkét fél esetében garantált az élvezet. fenéknél ez nem mondható el. miért van ennek most ilyen nagy divatja, nem értem...
2015. ápr. 16. 12:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát, kérdező, lehet, hogy igazad van, de például megboldogult ifjúkoromban eleinte a puncinyalás is feszélyezett, viszont az annyira élvezetes volt, hogy viszonylag gyorsan leküzdöttem minden ellenérzésemet. Ennél meg valahogy nem érzem azt a felemelő érzést, amiért érdemes lenne erőszakot venni magamon. Talán úgy fogalmaznék, hogy ha nem lenne a kellemetlen érzés, akkor teljesen hidegen hagyna.
2015. ápr. 16. 12:28
 13/13 A kérdező kommentje:

# 11

Engem pl izgat a dolog, szeretem csinálni élvezetet nyújt nekem. (Persze alap, hogy higiénikusan fürdés után)

# 12

Nem mindenki élvezi, volt olyan lány aki el tudod élvezni anál közben is, ennek nem tudom mennyi az igazságtartalma, de szerette csinálni.

Lehet téged pl nem vonz, így nem is leled benne örömöd. Mindenki más.

2015. ápr. 16. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!