Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar, ha egy lány magasabb?
Figyelt kérdés
#lmfjh
2015. ápr. 15. 23:31
1/12 Girls are ridiculously shallow válasza:
Minél magasabb? Nálam, vagy a hét törpénél?
2/12 anonim válasza:
193 cm vagyok, ha jön egy magasabb, le a kalappal
4/12 anonim válasza:
Egy kicsit fura, de nem igazán zavar :) Egy magas lány is lehet szép és lehet jó a személyisége is. Felőlem lehet 2 méteres és 150 centis is ha ez a 2 megvan :)
5/12 opened paradise válasza:
Nem zavarna,lehúznám a fejét copfjánál fogva,ha meg akarnám csókolni :D
6/12 anonim válasza:
2-3 centi még nem zavarna, de az felett már igen
7/12 anonim válasza:
Kapcsolat céljából zavarna, de mint mókázó cimbora, nem jelentene problámát
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. ápr. 16. 00:17
9/12 anonim válasza:
Engem nem. Egyébként sajnálom, hogy ilyen mélyen be van ivódva a "fiú legyen a magasabb, legalább egy tízessel" elvárás. Gyakorlati szempontból nézve szerintem nagyon kellemes és kényelmes, amikor a fiú és a lány nagyjából egyforma magas.
24/f
10/12 anonim válasza:
200 centi vagyok.
haat.. ha kisebb lennek. akkor is zavarna.
fura... fiunak kell magasabbnak lennie szerintem
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!