Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A külső vagy a belső értékek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külső vagy a belső értékek a fontosabbak?

Figyelt kérdés

pl a külsejébe szerettek bele valakibe vagy a lelkébe?

Mi az ami egyáltalán nem tetszik pl ha a lány nem tökéletes vagy fordítva..

meg miért adta ki valaki magát másnak mikor valójában nem ő az és én megkedveltem neten keresztül végig hazudott és továbbra is tagadja hogy ő nem az akinek mondta magát...hogy lehettem ennyire naiv?

2015. ápr. 15. 11:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Hosszútávon mindenképp a belső tulajdonságok. Direkt nem írok értékeket, mert mindenki maga érzi, neki mit tart vonzónak, nem feltétlenül minden ilyen tulajdonság az általában vett emberi értékekkel egyenlő.

A külsőt én olyan szempontból tartanám meghatározónak, hogy azért a legtöbbször elsőre azt látja meg az ember és ismerkedéskor persze, hogy előny, hogy valakit alapból vonzónak találok, vagy nem.

De én már szerettem bele olyanba, akit határozottan kellemetlen külsejűnek láttam az elején (később viszont már egyre jobban vonzódtam hozzá ilyen szempontból is) és ábrándultam már ki olyanból, aki nagyon tetszett (őt meg aztán már nem is láttam olyan vonzónak).

Tehát nálam az egyéniség, a viselkedés, a stílus, a jellem idővel felül tudja írni az illető külsejéhez való hozzáállásomat.

2015. ápr. 15. 14:00
 22/25 anonim ***** válasza:

21-es.

Erről beszéltem pontosan.Ezért sem kapok soha még csak esélyt sem,pedig adok magamra rendesen.De hát hiába,mivel nem születtem helyesnek,így még szóba sem állnak velem,tehát meg sem tudom mutatni milyen vagyok belülről...

23/F

2015. ápr. 15. 14:33
 23/25 anonim ***** válasza:
ma 14:33 erről beszélek mekkora 1 hazugok a "nők" igazi sátánok
2015. ápr. 15. 15:19
 24/25 anonim ***** válasza:
22: Ezért kellene inkább barátságra hajtani először, és nem a puncira. 23: Te elmebeteg vagy. :)
2015. ápr. 15. 15:26
 25/25 anonim ***** válasza:
ma 15:26 barátságra? lol én nem haverkodom ördögökkel és nem is fogok soha! nincs értelme
2015. ápr. 15. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!