Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A külső vagy a belső értékek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külső vagy a belső értékek a fontosabbak?

Figyelt kérdés

pl a külsejébe szerettek bele valakibe vagy a lelkébe?

Mi az ami egyáltalán nem tetszik pl ha a lány nem tökéletes vagy fordítva..

meg miért adta ki valaki magát másnak mikor valójában nem ő az és én megkedveltem neten keresztül végig hazudott és továbbra is tagadja hogy ő nem az akinek mondta magát...hogy lehettem ennyire naiv?

2015. ápr. 15. 11:20
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

és ő tud róla?

hogyan kell kezelni?

2015. ápr. 15. 11:38
 12/25 anonim ***** válasza:
11: Valószínűleg tud! Olyan mint a kleptománia, csak is pszichológus tud rajta segíteni. Valószínűleg a belsője se olyan aminek ki adta magát, pont ez a lényeg benne.
2015. ápr. 15. 11:41
 13/25 A kérdező kommentje:

oh amúgy egy rocksztárnak adja ki magát...

hát igen bár elég változékony a hangulata.

2015. ápr. 15. 11:44
 14/25 anonim ***** válasza:

Attól függ kinek.A mai nőknek csak a külső a lényeg,ha az nincs akkor már mész a levesbe.

Ha az megvan,utána jöhet csak a többi.De az a gond,hogy egy átlagos srác ezt el sem érheti sajnos... :/

23/F

2015. ápr. 15. 11:56
 15/25 anonim ***** válasza:
40%
minden nő papol itt hogy a belső a lényeg! persze persze ha nem felelsz meg kinézetre magasságra nekik barmolhatod hogy milyen a belsőd úgy se fogja érdekelni! a nők fordított lények mást cselekszenek mint amit mondanak ezt jegyezétek meg férfi társaim!
2015. ápr. 15. 11:58
 16/25 A kérdező kommentje:

sajnos igaz a külső sokat számít..

de még mindig nem vagyok benne biztos hogy nem ő az akinek mondja magát..:/ teljesen megkavart...

2015. ápr. 15. 12:01
 17/25 anonim ***** válasza:
15: Tapasztalat, hogy a belső többet nyom! :) 22/F
2015. ápr. 15. 12:12
 18/25 anonim ***** válasza:
A nőknek csak az számít hogyan nézz ki a pasi aki udvarol. Persze örül ha van ott még jó belső tulajdonság is. Viszont ha a külső nincs meg akkor nem ad lehetőséget!
2015. ápr. 15. 12:15
 19/25 anonim ***** válasza:
ma 12:12 nekem úgy se magyarázod meg! minden "nő" felszines változott a világ ami régen szégyen volt az a menő ami régen menő volt az a szégyen! hiába mondják hogy jaj romantikus kedves törödő pasi kell! közben meg 1 suttyóval lépnek le téged pofára ejtve minden nap olvasom itt a kérdéseket meg a való életben is ez van a tirpákok jobban izgatják őket de sebaj én alkalmazkodom a piachoz 1 aljas féreg leszek ..
2015. ápr. 15. 12:16
 20/25 anonim ***** válasza:
19: "ma 12:12 nekem úgy se magyarázod meg! minden "nő" felszines változott a világ ami régen szégyen volt az a menő ami régen menő volt az a szégyen! hiába mondják hogy jaj romantikus kedves törödő pasi kell! közben meg 1 suttyóval lépnek le téged pofára ejtve minden nap olvasom itt a kérdéseket meg a való életben is ez van a tirpákok jobban izgatják őket de sebaj én alkalmazkodom a piachoz 1 aljas féreg leszek .." Miért is akarsz olyannak udvarolni, aki nem értékeli azt? Te ne akard nekem megmagyarázni az ellenkezőjét. Nem állítottam olyat, hogy minden nő csak a belsőre megy! Vannak felszínes emberek, mindig is voltak, de nem mind az! :)
2015. ápr. 15. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!