Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik volt a legviccesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik volt a legviccesebb flörtölős szöveg, amivel eddig próbálkoztak nálatok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 13:00
1 2 3 4 5
 21/45 anonim válasza:
94%
szia cica van gazdád?:D
2010. febr. 22. 17:33
 22/45 anonim válasza:
97%

Sétáltattam a kutyámat, és odajött egy srác, és megkérdezte tőlem, hogy hogy hivják a kutyát.

Mondtam neki, hogy: Pici.

A srác meg leguggolt a kutyához, felemelte a két első lábát, és azt mondta:

"Pici! Szerinted ennek a szép lánynak bejönnek a magamfajta magas, kopasz csávók?"

:) Annyira aranyos volt! :*

2010. febr. 22. 17:33
 23/45 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó: azt elmondanád, hogy erre Te mit válaszoltál?
2010. febr. 22. 17:42
 24/45 anonim ***** válasza:
93%

Ajj...ezek nagyon készek:D SZét röhögöm magam:DxD

Nekem eccer olyan volt h oszt.kir.-re mentünk és másztam a kötélpályán (majdnem leestem:DxD) erre 3srác odaáll alám és benyögik: "Szija cica, van gazdád?":D...nagyon LOL volt...xD

2010. febr. 22. 17:48
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

Rámnézett : Jajj fájt?

mondom mi? o.O

Hát ha egy ilyen angyal leesik a mennyből elég fájdalmas lehet -.- hát a nézésemmel ölni lehetett volna.. xD

2010. febr. 22. 18:00
 26/45 anonim ***** válasza:
93%

Nálam ez volt a legjobb:

srác: Szia, a mágikus órám azt mutatja, hogy nincs rajtad bugyi!

én(értetlenül): már hogyne lenne rajtam bugyi!

srác: hopp, akkor biztosan siet 1 órát! :D

2010. febr. 22. 18:06
 27/45 anonim ***** válasza:
98%

Barátnőm ült egy szórakozóhely előtt várakozva és odament hozzá egy srác, hogy "Ne haragudj, de olyan szépen van kiszedve a szemöldököd!"

Ennél jobbat nem talált?! :)

2010. febr. 22. 18:10
 28/45 anonim ***** válasza:
98%

Ezek nagyon jóók :D

Nekem az volt ,hogy ülök a buszon, mindig szált fel egy csajszi és mindig nézett, de egyszer elment mellettem buszon, elindul a busz. majd oda jött mellém: "szia, nagyon tetszel, nem járnál velem?" hát haverom az szó szerint elkezdett sírni a röhögéstől, én meg azt se tudtam mit mondjak neki. Szerintem ő se erre a szituációra gondolt :)

2010. febr. 22. 18:13
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
"Látom nem az a fajta csaj vagy aki pénzt kér egy éjszakáért;nyugi-nyugi, én sem kérek tőled, úgyhogy ha gondolod...!"
2010. febr. 22. 18:34
 30/45 Just Happy 94 ***** válasza:
100%
Nekem ez a tipikus: Cukor ment a szemembe vagy tényleg ilyen édesen nézel ki? szöveg jutott.. lesokkoltam, éelkezdtem szakadni a röhögéstől..
2010. febr. 22. 19:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!