Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik volt a legviccesebb flörtölős szöveg, amivel eddig próbálkoztak nálatok?
Sétáltattam a kutyámat, és odajött egy srác, és megkérdezte tőlem, hogy hogy hivják a kutyát.
Mondtam neki, hogy: Pici.
A srác meg leguggolt a kutyához, felemelte a két első lábát, és azt mondta:
"Pici! Szerinted ennek a szép lánynak bejönnek a magamfajta magas, kopasz csávók?"
:) Annyira aranyos volt! :*
Ajj...ezek nagyon készek:D SZét röhögöm magam:DxD
Nekem eccer olyan volt h oszt.kir.-re mentünk és másztam a kötélpályán (majdnem leestem:DxD) erre 3srác odaáll alám és benyögik: "Szija cica, van gazdád?":D...nagyon LOL volt...xD
Rámnézett : Jajj fájt?
mondom mi? o.O
Hát ha egy ilyen angyal leesik a mennyből elég fájdalmas lehet -.- hát a nézésemmel ölni lehetett volna.. xD
Nálam ez volt a legjobb:
srác: Szia, a mágikus órám azt mutatja, hogy nincs rajtad bugyi!
én(értetlenül): már hogyne lenne rajtam bugyi!
srác: hopp, akkor biztosan siet 1 órát! :D
Barátnőm ült egy szórakozóhely előtt várakozva és odament hozzá egy srác, hogy "Ne haragudj, de olyan szépen van kiszedve a szemöldököd!"
Ennél jobbat nem talált?! :)
Ezek nagyon jóók :D
Nekem az volt ,hogy ülök a buszon, mindig szált fel egy csajszi és mindig nézett, de egyszer elment mellettem buszon, elindul a busz. majd oda jött mellém: "szia, nagyon tetszel, nem járnál velem?" hát haverom az szó szerint elkezdett sírni a röhögéstől, én meg azt se tudtam mit mondjak neki. Szerintem ő se erre a szituációra gondolt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!