Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak az én sulimba ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az én sulimba ilyen retardált páva homár az összes fiú vagy ez valami új divat?

Figyelt kérdés
A legtöbb fiúnak a sulimban szinte már nincs is férfias kinézete, úgy mennek végig a folyosón mint valami kis ribi szinte még a seggüket is rázzák, meg sokszor csókolóznak egymással meg arról beszélgetnek hogyan elégítenék ki egymást meg ilyenek. Mindezt csak poénból, és meglepő de még barátnőjük is van, bár számomra fel nem fogható hogy valakinek kell ilyen pasi. Konkrétan egész nap azt hallgatom két csávó szájából hogy "így szoplak, le meg úgy verem ki" ez annyira visszataszító, de nekik ez a vicces és aki nem így viselkedik azt meg kicikizik. Más helyeken is ez megy? Vagy csak az én sulimmal nagyon nincs rendbe valami?
2015. ápr. 14. 16:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Keress idősebb pasikat
2015. ápr. 14. 16:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Hova jársz valami elmegyógyba?
2015. ápr. 14. 16:19
 3/11 anonim ***** válasza:
XDD ez erre is pontosan igy van... Szószerint ezek xd szerintem is nagyon gázak és undorodom tőlük, amúgy a legtöbben csak vicböl csinálják. De van aki lehet hogy kajak homár...xdd amúgy nem egy suliba járunk?:D 16/f Hatvanban lakok és a Diszi-be járok.
2015. ápr. 14. 16:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Remélem az én fiam nem lesz ilyen...
2015. ápr. 14. 16:29
 5/11 anonim ***** válasza:

náluk szerencsére ilyen nincs és ismerősöktől se hallottam, hogy az ő sulijukban ilyenek lennének

szerencsére

2015. ápr. 14. 16:34
 6/11 anonim ***** válasza:

Alapjában véve nem velük van a gond, hanem azokkal akik nem bírnak megérteni egy poént. Én 23 évesen kb ugyanígy vagyok pár haverommal, a munka közben is, és a magánéletben úgy szintén.

Pl ha gyúrásnál öltözünk fel, olyanokat lövünk a másiknak hogy direkt zavarba jöjjön, pl megrázza a dákóját és közeledik felé hogy na most berakom neked :D

Szóval ez nem pávaság kérdése, hanem unalomé, olyat is elmondunk a másiknak hogy hokiztunk rá az aktuális csajra akivel jártunk stb :D

2015. ápr. 14. 16:39
 7/11 anonim ***** válasza:

az tényleg nem pávaság kérdése hogy mennyire "vadulnak", a csókolózás viszont már b*zulás

az hogy hogy öltöznek az nem számit ma ez a divat, ők csak le akarnak feküdni a tiniribikkel, és azoknak ez kell

a beszélgetésük az b*zulás

nálunk nincsen túl sok ilyen pávás gyerek, csak egy meleg aki tipikusan egy b*zi, és egy másik aki nem vallja be, de mindenki tudja róla

2015. ápr. 14. 16:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Nalunk is vannak ilyenek. Allandoan ugy viselkednek,mintha bejonnenek egymasnak. Utana meg verig vannak sertve ha valaki megkerdojelezi a nemi identitasukat.
2015. ápr. 14. 16:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Ennyire korcs már ez a korosztály? Atyaúristen...
2015. ápr. 14. 17:03
 10/11 Kisboltos ***** válasza:
Valahogy "el kell verni" az időt.
2015. ápr. 14. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!