Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én sulimba ilyen retardált páva homár az összes fiú vagy ez valami új divat?
náluk szerencsére ilyen nincs és ismerősöktől se hallottam, hogy az ő sulijukban ilyenek lennének
szerencsére
Alapjában véve nem velük van a gond, hanem azokkal akik nem bírnak megérteni egy poént. Én 23 évesen kb ugyanígy vagyok pár haverommal, a munka közben is, és a magánéletben úgy szintén.
Pl ha gyúrásnál öltözünk fel, olyanokat lövünk a másiknak hogy direkt zavarba jöjjön, pl megrázza a dákóját és közeledik felé hogy na most berakom neked :D
Szóval ez nem pávaság kérdése, hanem unalomé, olyat is elmondunk a másiknak hogy hokiztunk rá az aktuális csajra akivel jártunk stb :D
az tényleg nem pávaság kérdése hogy mennyire "vadulnak", a csókolózás viszont már b*zulás
az hogy hogy öltöznek az nem számit ma ez a divat, ők csak le akarnak feküdni a tiniribikkel, és azoknak ez kell
a beszélgetésük az b*zulás
nálunk nincsen túl sok ilyen pávás gyerek, csak egy meleg aki tipikusan egy b*zi, és egy másik aki nem vallja be, de mindenki tudja róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!