Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nálatok egy lány kinézete mennyire számít?
Ilyen téren semennyire,nem a ruhája fog megtetszeni egy lánynak.
De az igen,hogy egy 16 éves rosszfiú :D
ápolt legyen
érezni fogod,ne csüggedj
Baj, hogy "mindent" arra teszel fel, hogy tetsszél a másik nemnek. Magaddal legyél rendben, ne más véleménye határozzon meg téged, ne akarj mindenáron megfelelni mások ízlésének.
Baj, hogy lenézés árad belőle azok felé, akik szeretik a piperecuccokat. A piperecuccokkal semmi baj sincs, önmagukban nem gonosz dolgok. Ki mit szeret.
Baj, hogy ezt a kettőt külön választod: szeretheti valaki a könyveket, sportokat ÉS a piperecuccokat.
Csak is Te dönthetsz az életedről, és ugyan értem, hogy érzed a nyomást (hogy sminkelned kell), megteheted, hogy leszarod. Magasról, nagy ívben. Nem lesz jobb vagy rosszabb attól, hogy valamit nem teszel meg. A lényeg: érezd jól magad a bőrödben.
1 va:. Hát jó, ez jutott eszembe, amúgy csajszi lennék, csak fura ízlés... És nem vagyok olyan öreg még csak 15 vagyok. :DDDD
2. va:. Köszönöm szépen a válaszod! Bizonyára a külsőm ápolt, azért én sem hanyagolom el magam. :D
A smink szar dolog....nem onmaga aki sminkben
Tetszeleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!