Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nálatok egy lány kinézet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Badboy99 kérdése:

Fiúk, nálatok egy lány kinézete mennyire számít?

Figyelt kérdés
Baj, ha jobban kedvelem a sportot és a könyveket, mint a piperecuccokat? Nem érdekelnek túlzottan a smikelési technikák, mégis úgy érzem, hogy meg kell tanuljam, mert félek különben nem tetszenék senkinek. Honnan tudjam, hogy mikor tetszem egy fiúnak?

2015. ápr. 6. 13:15
1 2
 1/14 opened paradise ***** válasza:

Ilyen téren semennyire,nem a ruhája fog megtetszeni egy lánynak.

De az igen,hogy egy 16 éves rosszfiú :D

2015. ápr. 6. 13:17
 2/14 RRR ***** válasza:

ápolt legyen

érezni fogod,ne csüggedj

2015. ápr. 6. 13:18
 3/14 anonim ***** válasza:
Nekem a lany arca +belso tulajdonsagai erdekeknek,az agyon sminkelt vakolatos plaza cicak kifejezetten taszitoak! Smink nelkul sokkal szebbek a lanyok....20 /F
2015. ápr. 6. 13:20
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Baj, hogy "mindent" arra teszel fel, hogy tetsszél a másik nemnek. Magaddal legyél rendben, ne más véleménye határozzon meg téged, ne akarj mindenáron megfelelni mások ízlésének.

Baj, hogy lenézés árad belőle azok felé, akik szeretik a piperecuccokat. A piperecuccokkal semmi baj sincs, önmagukban nem gonosz dolgok. Ki mit szeret.

Baj, hogy ezt a kettőt külön választod: szeretheti valaki a könyveket, sportokat ÉS a piperecuccokat.

Csak is Te dönthetsz az életedről, és ugyan értem, hogy érzed a nyomást (hogy sminkelned kell), megteheted, hogy leszarod. Magasról, nagy ívben. Nem lesz jobb vagy rosszabb attól, hogy valamit nem teszel meg. A lényeg: érezd jól magad a bőrödben.

2015. ápr. 6. 13:22
 5/14 A kérdező kommentje:

1 va:. Hát jó, ez jutott eszembe, amúgy csajszi lennék, csak fura ízlés... És nem vagyok olyan öreg még csak 15 vagyok. :DDDD

2. va:. Köszönöm szépen a válaszod! Bizonyára a külsőm ápolt, azért én sem hanyagolom el magam. :D

2015. ápr. 6. 13:23
 6/14 anonim ***** válasza:
#3 Ez csupán egy szubjektív vélemény, nem tény. Neked smink nélkül jobban tetszenek. Kész, pont. Ettől még nem lesz szar dolog a smink.
2015. ápr. 6. 13:24
 7/14 anonim ***** válasza:
Szinte semennyire, a lányok 99%-a megfelelne külsőre. A belső sokkal fontosabb.
2015. ápr. 6. 13:24
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem hiába mondják a külső is számit, de nem ez a legfőbb.
2015. ápr. 6. 13:26
 9/14 anonim ***** válasza:

A smink szar dolog....nem onmaga aki sminkben

Tetszeleg...

2015. ápr. 6. 13:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Ápolt, igényes és higiénikus legyél. Ha ezek meg vannak, mindegy milyen stílust képviselsz, jól fogsz kinézni. 24F
2015. ápr. 6. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!