Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mar volt, hogy úgy jottetek össze valakivel, hogy más hozott össze?
Mert egy olyan "helyzet állt elő", hogy valaki felajánlotta nekem, hogy ha megadom a jelszavam Fb-on ( természetesen nem a "rendeset" adnám meg, hanem addig negvaltoztatnam) akkor ő ír egy srácnak, aki tetszik nekem , mert én nem merek
Amúgy csábító, hogy akar lehetne pasim, de ha ezt a helyzetet most nem én oldom meg, lehet később nehezebb lesz és most kell lekuzdenem a felelmemet
Ti mit gondoltok erről?
Nálam olyan volt, hogy egy közös barát odaadta az én címem egy srácnak h vegyen fel. nem is hallottunk egymásról addig. Ő meg felvett... azóta se tudjuk miért pont az én címem és miért adta oda neki :D sokat beszélgettünk, vonzódtunk egymáshoz, de a vége az lett, hogy akkor nem akartam randizni, de más okokból. Aztán nekem is neki is lett másik kapcsolata. Most 5 évre rá spontán találkoztunk és nagy szerelem lett belőle, összejöttünk :D a közös ismerős meg csak lesett, hogy mi a fene :D
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!