Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem kellenek már a fiúknak az ilyen lányok? Aki nem fel bepiszkolni a kezét, olvas, nem érdekli a divat, hogy mit vár tőlea társadalomnak nevezett ize, feltalalja magát, nem érdekli hogy hülyének nézik, amig azt teszi, amit szeretne.
Figyelt kérdés
Most valószínűleg csomoan jöttök majd a tipikus 'jaj dehogynem' c. dumaval, de ti hol vagytok a való életben? Miért nem látok egy ilyen srácot sem?2015. ápr. 13. 20:35
21/23 A kérdező kommentje:
Na jó, a dolog nem en, hanem te részét zárjuk le azzal h a sors keze nem engedi h találkozzunk :D
Amúgy: miért lenne gond az, hogy nem bujok hosszú, festett haj, smink es tomegruhak mögé, hanem látszik pl az arcom?
2015. ápr. 13. 21:17
22/23 anonim válasza:
És ez most miért is különleges?
23/23 Nico Milasin válasza:
Azért különleges, mert természetesen él. Viszont olyanra vágyik, ami nehezen sétál be az ajtaján. :)
Nekem 24 éves koromig nem volt senkim, leírtam önmagam és -ba lett az önbizalmam. Aztán rám irt valaki, átjött és elindított bennem valamit. 2 évvel később pár sikertelen kapcsolat után, amikor már feladtam a reményt ismételten, akkor talált rám akire vártam. Szószerint az ajtómon kopogtatot. :) Azt tanácsolom légy türelmes és egy nap egymásra találtok valakivel. Nem könnyű ugyan, de nem is lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!