Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, lehet előny, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, lehet előny, ha a fiúnak van pocakja?

Figyelt kérdés

Valakinél előny, ha egy fiúnak van pocakja?

Mekkora méretig?

Korombeli lányok véleménye érdekelne

2015. ápr. 13. 15:15
 1/9 A kérdező kommentje:
22/F avgyok
2015. ápr. 13. 15:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Ízlések és pofonok, van, akinek nagyon nem tetszik, engem nem zavar, ha husibb egy srác, inkább kicsit előny, mert én sem vagyok egy nádszálkisasszony

20/L

2015. ápr. 13. 15:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem azt mondom, hogy előny, de nem zavar, csak ne legyen elhízott, tehát azért egy komplett sörhas nem a legegészségesebb - de ismétlem, nem zavar.

19/l

2015. ápr. 13. 15:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálam ez biztosan nem lenne döntő szempont, tehát se nem előny, se nem hátrány egy kis pocak. De ne legyen óriási sörhasa :)
2015. ápr. 13. 15:18
 5/9 anonim ***** válasza:

szia

Szerintem semmi gond nincs azzal a egy fiúnak van egy kis pocakja.Idővel mindegyiknek lesz :)

2015. ápr. 13. 15:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez egyénfüggő, ugye kinek mi jön be.

Én nekem a barátom elég pocakos ember, sőt nagyon kövér volt, de amikor összejöttünk önszántából elkezdett fogyózni, én nem vettem őt rá erre, bár én elég sportos lány vagyok, és így utólag rájöttem hogy neki társaság kellett a sportoláshoz hogy legyen is hozzá kedve. Szépen ledobott magáról 30 kilót most már amolyan mackós alkat, ami nekem leginkább beszokott jönni. Én soha nem szerettem a vékony fiúkat, vagy legyen izmos valamennyire, tehát normál alakja legyen, vagy legyen egy kis pocakja. de engem sokszor a belső fog meg mint a külső, a barátom sem jött be nekem külsőre, de amikor megismertem annyira beleszerettem hogy ezzel a külsejét is megkedveltem :)

2015. ápr. 13. 15:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Én szeretem a mackós pasikat, főleg ha azért van rajtuk izom is,pocakkal az istenien néz ki számomra.

Mondjuk ha a karja meg melle izmos kocsit.

2015. ápr. 13. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

A pocak egyértelműen csak azokat a lányokat zavarja, akik ki is néznek valahogy.

A dagadt / ronda lányok természetesen beérik a pocakos fiúkkal is, szóval fel a fejjel!

2015. ápr. 13. 15:45
 9/9 anonim ***** válasza:
8: Vékony vagyok, és mégis tetszik férfiakon a kis pocak! Sőt, jobban tetszik, mint a kockahas. Imádom simizni a kis pocakot :) Nekem az valahogy olyan férfias!
2015. ápr. 14. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!