Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kell, hogy szegyenkezzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell, hogy szegyenkezzek amiatt, mert elmondtam egy sracnak, hogy tetszik?

Figyelt kérdés
Immar masodszor adtam tudtara, illetve kerdeztem megtolle, hogy van e valami tobb koztunk baratsagnal. Nemtudom, hogy tudhatnnek a szemebe nezni ezek utan..vagy csak nyugodtan, emelt fovel tegyem??
2010. febr. 20. 08:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Az egyenes beszédért sohasem kell szégyenkezned. Most már viszont neki illene válaszolnia, ha már te vetted magadnak a bátorságot. Félő, hogy nem lesz ebből semmi, ha nem akar válaszolni. De te emeklt fővelnézhetsz a szemébe, végül is nem te szórakozol vele, hanem ő veled.
2010. febr. 20. 08:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Egy lánynak kellene annyi önérzetének lenni,hogy megvárja míg a fiú kezdeményez.Igaz,hogy ma divat a lán yok kezdeményezése,de egy rendes fiú ezt nem szereti.

27/F

2010. febr. 20. 08:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Velem dettó ez volt, csak én négy évig játszottam ezt...:S Mondanom sem kell, nem lett jó vége, mikor végre kész tények elé állítottam, közölte, hogy nem akar semmit...

Van egy mondás, miszerint ne kérj bocsánatot az érzelmeid kimutatásáért, mert ha megteszed, az igazságért kérsz bocsánatot. Szerintem ez teljes mértékben igaz! Neked nincs miért szégyenkezned, de ha úgy érzed, hogy a srác nem akar kötélnek állni, szerintem hagyd, mert egy idő után tényleg neked lesz megalázó, hogy futsz utána, ráadásul lehet, hogy közben elszalasztasz nála sokkal jobb pasikat. Tapasztalatból beszélek sajnos...

2010. febr. 20. 08:33
 4/5 A kérdező kommentje:

Hasonlo helyzet, nallunk mar 3 eve tartott ez. Egyszer o mondta, hogy lehetne valami, egyszer en. De sose nem lett semmi. De mindig ugy lattam rajta, hogy flortol velem. Csakis ezert gondoltam, hogy mostmar akkor tiszta vizet ontok a poharba. Valaszolt is, mondta, hogy nem tudta, hogy en tobbet erzek. De megbeszeltuk, hogy baratok voltunk es maradunk is.

De nemtudom mennyire van meg buszkesegem elotte. (nemigazan :( ), ezert kerdeztem, hogy emelt fovel nezzak ra, vagy inkabb ne...

2010. febr. 20. 08:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem,az őszinteség nem bűn.
2010. febr. 20. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!