Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a hülyeség, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a hülyeség, hogy a "vékony nő" a szépségideál, meg hogy a nőknek állandóan fogyókúrázniuk kell, hogy tetszenek a férfiaknak?

Figyelt kérdés

TV-ben, újságokban, interneten és mindenhol szajkózzák, hogy mindenkinek a vékony nők tetszenek és hogy ez mennyire rossz, meg egészségtelen. És akkor jönnek a reakciók, hogy "az igazi nőn van mit fogni", meg inkább enne jókat egy vastagabb nővel, mint egy folyamatosan koplaló csontkollekcióval és még sorolhatnám. Egyre gyakrabban meg előrángatják a plus-size modelleket, hogy milyen jó őket is látni az újságokban, nem csak az anorexiásokat. Arról nem is beszélve, hogy állítólag a húsosabb nőket mennyi diszkrimináció és támadás éri...

Bár csak a saját tapasztalataimra tudok hagyatkozni, de szerintem a való életben ez nagyon nem így van. A vékony nőket (akik jórésze amúgy nem sanyargatja magát, hogy így nézzen ki) folyamatosan és egyre többet megszólják, hogy milyen egészségtelenül néznek ki és kb. körbeírják, hogy ők tehetnek arról, hogy "hátrányosan megkülönböztetik" a vastagabbakat - de miért? Ráadásul - saját tapasztalataim szerint - C kosár alatt, nem nagy fenékkel kevésbé nézik nőnek az embert. Akkor miről beszélünk, a vékony a szépségideál? Nagyon kevés olyan nő van, aki csöcsös-faros és vékony is. Miért kell sulykolni az emberekbe, hogy aki vékony, az rossz, miközben amúgy is azt a visszajelzést kapják, hogy inkább a nagyobb mellűt viszik, még akkor is, ha mindenhol kerekebb, nem csak a mellben és fenékben? Miért kell olyanokkal megalázni, hogy "csak a kutyák játszanak csontokkal" és hogy "75 kilónál kezdődik a nő"?

2015. ápr. 11. 20:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A saját életemből. Igen, a nagymellű vékony lányokat nem bántja senki, mert rajtuk "van mit fogni", viszont egy természetesen vékony, DE lapos lány azért elég sokszor megkapja, hogy híznia kéne és hogy ne sanyargassa magát. Persze egy kövér lánynak nem mondhatod meg, hogy kevesebbet kéne ennie, mert az tapintatlanság. Szóval szerintem igencsak van egy kettős mérce.

Egyszer azt kellett együttérzően végighallgatnom, ahogy a csoporttársaim elpanaszolják, hogy mennyire nehéz ruhát kapniuk, mert csak a vékonyakra gyártanak... Nos, nekem fél napok mennek el azzal, hogy 1 db passzoló ruhadarabot találjak, mert minden nagy rám, ha más nem, akkor mellben. Leárazásról meg ne is álmodjak, olyankor 38-40-es méret alatt nem lehet találni semmit. De attól még nekem kellett rosszul éreznem magam, hogy ők nem találnak ruhát.

2015. ápr. 11. 21:20
 12/17 anonim ***** válasza:
LE VAGY MARADVA! Ma már párizsban büntetik a direkt csontsoványra fogyórkúrázó nőket!!!!
2015. ápr. 11. 21:28
 13/17 A kérdező kommentje:
És a kövéreket is büntetik?
2015. ápr. 11. 21:29
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem a vékony lányok az egészségesek, a többi csak duci propaganda, mert mindenki elhízik a sok gyorskajától és kevés mozgástól.
2015. ápr. 11. 22:16
 15/17 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Amire nem szerettem volna reagalni, azt megtette helyettem a 8-as leanyzo. Kifejezetten ertheto, osszeszedett gondolatokat irt le, amik majdnem teljes egeszeben realisak, a valosagot tukrozik. Ertelmezd amit irt. 24F

2015. ápr. 12. 08:23
 16/17 anonim ***** válasza:
81%

Ez nem teljesen így van. Nehéz ezt a kérdést eldönteni és igazat adni bárkinek is. Minden embernek kb. más a véleménye és ízlése. Sőt még korosztály függő is a dolog.

Nekem személy szerint a nagyon vékony lányok jönnek be. Lehet csak kivétel vagyok, statisztikával nem tudok szolgálni, de azt tudom, hogy enm csak nekem tetszik. Sok olyan embert ismerek, aki az én ízlésemre már azt mondja, hogy anorexiás, csontkollekció és stb. Én pedig az övére azt, hogy ez nekem már duci, husis, stb.

Ez teljes mértékben emberenként változik. Én azt mondom, hogy mindenki olyan legyen, ahogy szépnek, jónak látják magukat (nem extrém esetekre gondolok-betegségekre)

Valakinek így is, úgy is tetszeni fog és valakinek nem. Nem lehet mindenkinek megfelelni egyszerre.

/megjegyzés: nekem sem a nagy mell, sem pedig a nagy fenék nem tetszik. lehet fura ízlés, de ez van :) tehát vékony testalak és hozzá arányos mellel és fenékkel, inkább a formája a lényeg nem pedig a mérete/

2015. ápr. 12. 22:36
 17/17 rézevőfiamór ***** válasza:

6/16 - a férfi és a gyesznó az 100 kg fölött kezdődik. Az alatt csak gyerök és malac!

Csak a hülye fexik rá _ÖNKÉNT_ egy önjáró ruhafogasra.

2015. máj. 9. 04:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!