Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon rossz az alakom?
Figyelt kérdés
Kövérnek érzem magam, pedig sportolok rendszeresen. (Úszás, bicikli)
Nagyon rossz az alakom?
2015. ápr. 10. 21:33
11/24 anonim válasza:
Husis :) De szerintem ez még bőven a nőies kategória
12/24 anonim válasza:
Nekem nagyon is bejön, pont ezt a típust szeretem. Legalább van mit fogni.
13/24 anonim válasza:
Én szívesen eljárnék veled biciklizni én is imádok tekerni :)
14/24 TallandThin Boy válasza:
Ha rendzseresen sportolsz, akkor a táplálkozásoddal van probléma.
Csökkentsd le a szénhidrátbeviteled és az is legyen minőségi. Azaz teljes kiőrlésű kenyér, barnarizs, zab. Fehérje is legyen jó minőségű, sovány húsok, tojásfehérje, sovány túró. Zöldség is nagyon fontos a rostok miatt.
15/24 anonim válasza:
Nekem tetszik. Mmmmm... Mindjárt rá is rántok. :d
16/24 anonim válasza:
Nagyon csinos vagy! Jol all a fekete sztreccsfarmer, de a dereka ne vagjon be. Felvehetsz sztreccs felsot dekoltazzsal, csak kicsit vastagabb legyen az anyag. Nagyon sok ferfi alma vagy! A vonalaidon latszik a sport.
17/24 anonim válasza:
A jóból keveset adnak, de téged nagyon megáldott a jó Isten. Nagyon szexi az a koszmaradék a tükrön, úgy néz ki, mintha szőrös lenne a hasad, nagyon felizgat, masnit kötnék az úszógumidra, gondolom úszáshoz van, cuki!
18/24 anonim válasza:
#6-oshoz csatlakozom.
De mint látod nagyon sok embernek tetszel.
19/24 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik. :) Ez az alak zsánerem egyébként, tőlem aztán semmit nem kéne változnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!