Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megbízhatatlan minden nő? Miért tapasztalom ezt, annak ellenére, hogy nem ezt várom?
9-es: van valami abban, amit írsz. Ha van bennünk lelkiismeret, és becsületesség, nem szegjük meg a szavunkat. Hiába vagyok én ilyen, ha a nők, akikkel dolgom volt, nem ilyenek. Nem leszek tacskó, az biztos, de egy túlzottan önző ember sem..
10-es: Nem, sajnos mikor eléggé megismerem a csajokat, akkor tapasztalom azt, hogy olyan bizonytalanok, stb. Hiába tiszta a célom, ők akkor is inkább a megbízhatatlanságot szeretik.
12-es: Nem próbáltam olyan nagyon sok nőt, csak a tapasztalatom írtam le. Nem volt kivétel. Csak remélem, hogy egyszer dolgom lesz egy másmilyen nővel. Igazából a viszonzástéma egy vicc szerintem..
Akkor inkább úgy tenném fel a kérdést, de inkább magamnak, nem vadidegeneknek, hogy miért nem sikerült eddig jó kapcsolatot kialakítanod egy nővel sem, vagy miért nem találtál még hozzád illő párt?
Mert ha azért írtál ide, hogy kapj egy pár olyan választ, hogy "igen, minden nő gonosz", akkor jó helyen jársz, de hogy ettől neked hosszútávon nem lesz jobb. Az biztos, kapsz itt pár vállveregetést hasonló, sebeit nyalogató, másokra köpködő férfitársadtól na és akkor? Mi hasznod belőle, mit nyersz vele?
Az igaz, hogy nagyon nehéz olyan párt találni, aki igazi társ, akivel kölcsönösen szeretjük, elfogadjuk, megbecsüljük egymást és kitartunk a másik mellett (utóbbit főleg a mai világban nehéz, ahol folyamatosan mennek szét a kapcsolatok), de általában nem lehetetlen. Bár úgy, hogy nem az embert nézzük, hanem több csalódás után kijelentjük, hogy a másik nem megbízhatatlan, az nem nem is egészséges, nem is igaz és haszna sincs. Úgyhogy ilyen hozzáállással tényleg lehet, hogy lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!