Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A haverom meleg lenne? (bővebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverom meleg lenne? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy haverom aki kicsit furcsán viselkedik velem. Van amikor megölel, megpuszil. Egyébként én meleg vagyok és totál oda vagyok érte úgy hogy mindent hagyok neki, van amikor a másik belső combját simogatjuk illetve én ölelem vagy puszilom meg. Lehetséges hogy meleg lenne?

2015. ápr. 9. 18:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Tuti meleg és tuti rád van kattanva

Legközelebb aztán szájrapuszi legyen :D :)

2015. ápr. 11. 23:57
 12/13 A kérdező kommentje:
hát most az egyik nap majdnem megcsókolt de utolsó pillanatba elhúzta a fejét és azt mondta hogy "nem tudom miért de most majdnem megpusziltalak" utána az ölembe rakta a fejét és simogatnom kellet és utána meg azt érte hogy etessem meg de akkor bejöttek az osztálytársaink és amilyen sebesen csak tudta elhúzta a fejét másnap meg írja hogy szerelmet vallott egy lánynak tehát már tökre nem értem :/
2015. ápr. 18. 13:02
 13/13 anonim ***** válasza:
:O Húú, ezt én sem értem. De lehet hogy biszex. Vagy lehet, hogy azért terjeng a "szerelmet vallott egy lánynak" pletyka, hogy elterelje magáról a figyelmet, hogy meleg.
2015. ápr. 18. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!