Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehetnek ezek az álmok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehetnek ezek az álmok?

Figyelt kérdés

Volt egy 1 éves, elég zűrös kapcsolatom.

Hónapok teltek el a szakítás óta, jó ideje már nem is beszélünk, ennek ellenére úgy érzem, hogy még mindig szeretem, és nem tudnék nyitni senki felé egy új kapcsolatra.

Viszont elég sokszor álmodok egy ismerősömmel. Hogy közel kerülünk egymáshoz, titkos üzenetek, csókok, stb.

(Már akkor is álmodtam ilyet, mikor még megvolt a kapcsolatom, de nem tulajdonítottam jelentőséget, mondván sokmindenkivel álmodtam már olyat, akikkel valóságban meg sem fordulna a fejemben.)

Neki élettársa van, soha nem volt köztünk semmi, nem is lesz, és nem is fordult meg a fejemben olyan téren egyáltalán, meg nem szoktam rá gondolni.

Csak ez elgondolkodtatott, hogy ennyiszer vajon miért.

2015. ápr. 9. 18:23
 1/2 anonim válasza:
hát azt mondják hogy ha ő rád gondol utoljára akkor te vele álmodsz...
2015. ápr. 9. 22:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Ezt hallottam már, de azért nem tartom reálisnak, mert pl halott személy esetében ez már megdôl.

Ami gáz amúgy, hogy múlt éjjel is róla álmodtam. Ès már zavar, cikinek érzem ezt az egészet.

2015. ápr. 10. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!