Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában meleg gondolat és álmok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok. Voltak és lesznek is barátnőim de mostanában meleg gondolataim támadtak. Pl azt álmodtam hogy leszoptam valakit. Én nem akarok meleg lenni. Mit tegyek?2013. okt. 14. 23:29
2/5 anonim válasza:
Homoszexuális tartalmú álom:
Ha az álmodó nem homoszexuális, az azonos neműekkel átélt álombéli jelenet arra utalhat,hogy megrendült a álmodozó viszonya a másik nemhez, kisebbségi érzései támadnak, fél egy új férfi-nő kapcsolattól,és kiútkeresés foglalkoztatja. Nem ártana pszichológushoz mennie annak, akit ez az álom látogat. De semmi ok a pánikra! Szexuális élete bölcs tanács, türelmes partner segítségével rendeződhet. Ha az álmot nem kíséri érzéki gerjedelem, jelezheti, hogy biztonságot, támogatást keres azonos nemű egyéneknél. Ha az álmodó a valóságban is homoszexuális, akkor az értelmezés természetesen más: az erotikus vágyteljesítő álmok egy fajtájáról beszélhetünk, amelyeknek célja a fáradt fantáziát újból mozgásba hozni.
3/5 anonim válasza:
Ha engem kérdezel, akkor valószínűleg biszex lehetsz, aki a fiúk iránti érdeklődését elnyomja, de az igyekszik a felszínre jutni. :)
4/5 dtigenerator válasza:
A melegség, és úgy önmagában a szexualitás nem választás kérdése. (Igen, sokak szerint az, én úgy vallom, nem az.) Senki sem csettint egyik nap, és mondja azt, hogy "na, akkor én mától meleg leszek". Ha meleg gondolataid támadnak, normális, mindenki megkérdőjelezi néha a saját szexualitását. Ez nem kényszerít rá semmire, nem kell lefeküdnöd pasikkal, ha élvezed a nőkkel az életed, és boldog vagy úgy, akkor fogadd el, hogy vannak ilyen álmok, és kész. Nekem is volt az egyik legjobb haveromról ilyen álmom, mi több, neki is rólam, ahol kábé szerelmet vallott nekem, és aztán jót röhögtünk mikor elmondtuk a másiknak, és a büdös életbe eszünkbe nem jutott volna azt mondani, hogy "na hajolj mán' le a szappanér, mert olyan jót álmodtam tegnap rólad".
5/5 anonim válasza:
Én meg arról álmodok hogy leszop egy srác.:)41/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!