Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó, és mi a rossz a csókban?
Még gyerek vagyok, és nem tudom hogy miért van az, hogy az emberek azt mondják van aki jól csókol, és van aki nem.. Nyugodtan írhatjátok a véleményt, azért annyira nem vagyok kicsi, hogy ne lehessen erről velem beszélni. XD Csak egyszerűen kíváncsi vagyok rá, mi benne a jó, és mi nem! :D
U.i: Légyszi hülyeségeket és sértő dolgokat ne írjatok, mert nem vagyok rá kíváncsi! Azért ne gyere föl a netre, hogy másokat szidj! ;)
jól csokol pl az aki hasonlóan csinalja mint én,összhangban vagyunk,
Csokoloztam már olyannal aki foggal smarolt,allandoan osszekoccantak a fogaink és a számat is szétszedte a végére. Szar volt.:D
Egyszer egy professzor azt mondta, hogy az ember végbélnyílása tubarózsa a szájához képest, már ami az ott lakozó baktériumokat illeti. Vannak állatfajok, akikre nézve az emberi harapás - kapaszkodj meg - halálos!
És akkor a fogakról, mint fegyverről még nem is beszéltem.
A lényeg, hogy csókolózni jóval intimebb és veszélyesebb dolog mint mondjuk óvszerben dugni. Ez a veszélyesség adja aztán a drámaiságát és az izgalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!