Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meglátnál a buszon egy jó lányt/fiút, felszállnál rá csak azért? - Tegyük fel, buszmegállóban állsz és van bérleted, de párod nincs (:
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 16:14
2/9 anonim válasza:
Én nem. Pl. lehet, hogy jó pasi és eszméletlen szexi, de mi van, ha egy tahó par aszt?
4/9 anonim válasza:
Ha felszállok rá, abból mi baj lehet? :D Időm, mint a tenger.
5/9 anonim válasza:
Egyszer felszálltam. 10 éve.
A második gyerekünket várjuk.
6/9 anonim válasza:
egyszer leszólitottam egy csajt a bsuzon és jóval tovább mentem vele mint ameddig akartam aztán mikor jöttem volna visszafele akkor várhattam 1órátXD.
csináltam olyat is hogy összeakartam futni egy csajjal de nem tudtam hányas busszal megy haza.fellszálltam az egyikre és ha nem volt rajta leszálltam visszasétáltam masik megállóba és megvártam a másik buszt hogy azon van e.egyikse érte megXDXD
7/9 anonim válasza:
Ha nem arra megy a busz amerre én akarok menni akkor nem.
Ha arra megy a busz amerre én akarok menni akkor igen mert tök mind1 melyik busszal megyek haza.
8/9 anonim válasza:
ki tudja, lehet, bár megérné egy pasi 1 órás utazást? :D
9/9 anonim válasza:
ha annyira jó lenne a csaj akkor elmennék másik irányba is.mondjuk nem szivesen utaznék le tatabányára mondjukXD de egy darbig elmennék vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!