Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szóval kellene összefoglalnom: boldogság, ennyi a célom:)
Bővebben: Szeretnék jó lenni a választott szakmámban, később jó lenne egy magánrendelő és annyi pénz, hogy ne kelljen az anyagiak miatt aggódnom, néha elutazhassak akár különlegesebb helyekre is.
Természetesen szeretnék családot, legalább egy gyerekkel:)
#34-és:
és te mit szeretsz csinálni? mi a hobbid?
A sok pénz annyira nem jó...felelősség, unalmasabb lenne minden, persze az elején élvezetes, de hosszútávon már nem annyira...
próbáld ki, hogy kijátszol egy játékot csalással és anélkül, kb a pénz is ilyen a valóéletben...ha gazdag vagy a mindennapi dolgok könnyebbek lehetnek, de ha nem tudsz bánni a pénzzel akkor csak nyűg az egész...főleg a felelősség, az álbarátok, a kuncsorgók meg mi egyéb ami még rádob egy lapáttal...
hát a tökéletes nő...ha létezik és boldogtalan lennél mellette akkor nem rá vártál...
még csak vegetálsz, de azért ne add fel! keresd a létezésed célját! keresd a mindennapi örömöt :)
a tudással, hogy állsz? az új ismeret felvillanyoz? szeretsz új dolgokat tanulni? sikerélmény ha valamit megtanulsz?
#37 Gondolom tinédzserként osztasz életvezetési tanácsokat. Értékelem az igyekezeted de majd felnőtt értelmiségiként rájössz hogy nem ilyen egyszerűek ezek a dolgok.
Egyáltalán nem vegetálok, hanem tevékeny életet élek csak épp céljaim nincsenek. Kutató vagyok, érdekelnek az új dolgok és tisztában vagyok a korlátaimmal. Az én erős közepes képességeimmel igen valószínű hogy sose fogok olyan átütő sikert elérni amire igazán büszke lehetnék.
22 éves vagyok, voltunk lent, voltunk fent...anyagilag rólam annyit saját keresetem van és úgy, hogy mindent megvettem magamnak amire vágytam, ha épp csokit, kaját, könyvet.......vagy épp 170-ért TV-t, 350-ért laptopot azt is...és emellett még elég sok megspórolt pénzem van a fizetésemhez képest...igaz nem sokkal több mint 1.5 éve dolgozom csak főállásban...de 1.5 év után már majdnem megvolt az 1. millióm (csak félre tett pénz)...
és a hasonlat a játékbeli tapasztalatimból és a valós életben tapasztalt anyagi függőségből ered...
3 szakmám van, havi szinten több munka lehetőség kínálkozik...de én sem vagyok magammal elégedett, mert én olyanra szomjazom amit el kell érnem a saját erőmből, nem tudom a lottón nyerni...nekem nagy céljaim vannak, eddig szinte mindenben elértem amire vágytam mert akartam...és én úgy gondolom, hogy ha az ember akarja és tesz érte akkor elérheti a célját...
persze fiatal vagyok még és lehet rosszul látom a világot...de én JELENLEG így gondolkodom...az, hogy te így látod e az rajtad áll, nekem eddig bejött...
remélem neked meg bejön majd a saját világnézeted :)
#39 Ezek szerint még úgy is boldog vagy hogy szinte fulladozol a középszerűség mocsarában, mert elérhető dolog után vágyakozni szerintem ezt jelenti. Bár te nem érzékeled, de magadhoz kreálod a célt és nem a célhoz alakítod magadat.
Ne érts félre, sok sikert kívánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!