Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mile sebastian kérdése:
Lányok ti kit választanátok?
A gazdaghoz hozzámennék, és a szegény lenne a kertészünk.
2015. ápr. 8. 16:07
Ja persze itt mindenki a szegényt választaná. Lényeges infó lenne, hogy mit értesz gazdag és szegény alatt. Mennyi jövedelmet milyen életkörülmények és milyen a gazdag jelleme. Pl ha valaki segélyből él ( nem elissza pénzét hanem tesz azért, hogy jobb legyen, mert ilyen is van) és alig tud kaját venni hiába szeret a legtöbben nem fognak vele össze jönni akármilyen "szentek" is itt az emberek. Ha meg a gazdag csak kicsit bunkó, hideg, de megvesz mindent és biztonságos anyagi környezetet tud biztosítani, akkor a faj fenntartó ösztöne az embernek azt fogja súgni, hogy válassza őt mivel az utódok esetleg jobb iskolába járhatnak és olyan emberré válhatnak akik mondjuk egy jövőbeni betegségre megtalálják a gyógymódot. Nyilván mindenki a maga prioritása alapján fog dönteni, bár az ismeretségi körömben szétnézve sokaknak fontos az illető anyagi háttere.
2015. ápr. 8. 16:07
Istenem, fogjátok már fel, hogy az ilyen információszegény kérdéseknek niiiincs értelme.
Hacsak nem k..va az ember, minden attól függ, ki tetszik jobban. És ezt mégis hogyan lehetne leírni?
2015. ápr. 8. 16:09
Nem ez alapján választok. Nem elég annyit tudnom, hogy mennyi a keresete és hogy mindketten nagyon tepernek azért, hogy velük legyek.
Azt választanám, amelyikkel jobban kijövök, amelyik szimpatikusabb, amelyiket esetleg én is tudnám szeretni, akivel el tudnám képzelni később az életem. Az anyagi helyzet az változhat bármikor és az is, hogy éppen mennyire akar engem társául.
Az is lehet, hogy egy harmadikat választanék, mert ezek közül egyik sem jönne be. Nem csak kinézetre (bár ez is fontos), inkább jellemére.
És nem azért, mert olyan "szent" lennék. Normális ember nem áll össze valakivel egy életre csak azért, mert annak több pénze van az átlagnál vagy jobban néz ki. Ezek közül egyik sem egy örökké tartó dolog.
2015. ápr. 8. 16:27
15/18 A kérdező kommentje:
és miért tesznek különbséget néha? valaki azért hajt h meglegyen ami fontos és még sem lesz meg vagy egy röpke fel óra és tessék
16/18 A kérdező kommentje:
a gazdag az pl nem multiceg vezetője vagy annak a fia hanem ha valami szükség lenne kicsit nagyobb igényekre akkor is megadná az életbe a szegény meg nem egy csovesre aki koszos büdös, hanem h azért dolgozik h egyen meg h kimegyek fizetve a számlái
17/18 A kérdező kommentje:
10: nekem nem az számít h akrobata legyen hanem h szeressen
Es ez esetben neked mindegy a testalkat es külsö megjelenese, kedves kerdezö?
(10-es voltam)
2015. ápr. 8. 17:51
Kapcsolódó kérdések: