Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon dús és rengeteg szőröm van intim részen. Leborotváltam, de teljesen fekete a helyén, mert látszik a szőrök vége. Ez így visszataszító a pasiknak, hagyjam inkább kicsit megnőni és csak nyírjam rövidre?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 8. 13:59
11/17 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten izgató, ha van ott szőr, akár nagyon dús és sötét is (nem igénytelenül hagyottra gondolok persze).
(Amúgy én vagyok itt az egyetlen, aki előbb megismerne inkább és csak azután kérne ilyen képet rólad?)
12/17 anonim válasza:
Én a gyantázásra szavazok, kérdező.
Látatlan azért mégis nehéz tanácsot adni.
Privát tudsz esetleg képet küldeni hogy sikerült ?
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,de mint már írtam,nem küldök képet privátban!
2015. ápr. 8. 14:44
14/17 anonim válasza:
Ettől függetlenül még kérni fogják párszor.
Persze gondolom csak észreveszik, hogy nincs teletömve a postaládájuk a szeméremdombos képeiddel.
15/17 anonim válasza:
Nem is kell privátba.
Csapd ki ide:D
16/17 anonim válasza:
Itt a másik kérdésed, szinte ugyanerről:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
17/17 A kérdező kommentje:
Téged ez miért zavar kedves előző?? Ha nem kapok kielégítő választ,vagy kevés hozzászólás érkezik,talán nem lehet újra megkérdezni? Nem először és nem is utoljára tettem fel ezt a kérdést,de hát ez az oldal pont ezért jött létre!
2016. febr. 6. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!