Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki félelemből utasít vissza valakit, akkor lehet, hogy később keresni fogja?
Hmm, mostmár minden részletét letisztáztuk akkor!!:)
Nem emlékszek pontosan, hogy vallott-e valaki túl hamar szerelmet, ez még annyira rossznak így nem is hangzik. Ő ismeri a Te érzéseid, a sajátjaival akkor nem stimmelt (Ő nem így érzett). Nagyon sok helyen tanácsoltam már, és mindenki utálja, de az egyetlen amit tehetsz (érte és magadért), ha fejlődsz. Nem hatalmas hiba, közöltél Vele valamit, de cseperedsz, komolyodsz, változnak az érzéseid (legalábbis látszólag tégy úgy. Fejleszd magad! Ha egy sportos, szép, formás, izgalmas, kalandkedvelő lány lesz pár év alatt abból a (kis)lányból aki régen szerelmet vallott Nekem, teljesen biztos, hogy komolyan elkezdene érdekelni (ha közbe békén hagyott, teret adott, elkerült, elvesztettem). Tudom, hogy tetszettem neki, ha látnám rajta, hogy milyen fejlődésre képes és egyszerűen jó ránézni, motivál engem is, nem sokáig gondolkoznék, hogy most normálisan udvarolhassak (és itt tessék megsolgoztatni, ha megint azonnal szerelmes leszel, megöli a varázst, visszahozza a régi rossz emlékeket).:) hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!