Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt az a dolog ( ha volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az a dolog ( ha volt ), ami miatt kiábrándultál, kiszerettél valakiből?

Figyelt kérdés
Akkor is, ha mondjuk még nem voltatok együtt. Van olyan, hogy valakibe mondjuk nagyon szerelmes vagy, és egyik nap úgy ébredsz, hogy már nem érzel iránta semmit?
2015. ápr. 7. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:
hazudott
2015. ápr. 7. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam egyszer volt ilyen, amikor elmesélte, kikkel szexelt eddig. Ilyet soha ne csináljatok, mert egy félórás felsorolás nem esik ám túl jól.. :)
2015. ápr. 7. 19:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Rájöttem, hogy fele annyi esze sincs, mint amennyire én taksáltam eredetileg, az se volt nagyon sok....
2015. ápr. 7. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Buta és lusta volt életcél nélkül természetesen, emellett minden fontos dolgot elfelejtett, majd visszakérdezett még vagy 6x, na ilyenkor akármilyen jól is néz ki valaki, nem érdemes mást, csak lapátot.
2015. ápr. 7. 19:17
 5/9 TallandThin Boy ***** válasza:
Visszautsított. Másnap még ugyanúgy szerelmes voltam, sok idő kellett, hogy elfelejtsem.
2015. ápr. 7. 19:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Szakítás után is reménytelenül szerettem, pedig becsapott és megalázott. Folyton keresett továbbra is, pedig már barátnője volt. Aztán kedveskedett, olyan volt mint régebben..már kezdtem úgy érezni,hogy újra együtt lehetünk, mikor mondta hogy az új csajjal miattam veszekednek állandóan, mert az exem elmondta neki, hogy akarna engem, és úgy nem megcsalás ha beszállnék hozzájuk harmadiknak egy egy alkalommal. Na ekkor felfordult a gyomrom és egy életre kiábrándultam belőle...

20/L

2015. ápr. 7. 19:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Rájöttem, semmi esély, hogy viszonozza az érzelmeimet, és a plátói szerelmet pedig időpocsékolásnak tartom, ezért el kellett felejtenem, annak ellenére is, hogy ő volt az ideális fiú, akiről álmodtam.
2015. ápr. 7. 19:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Plátói szerelem volt, tudta, hogy szeret(t)em. Kiröhögött a haverjaival a buszmegállóban. Oké, ez nem hangzik túl durvának, de nekem az volt akkor.
2015. ápr. 7. 20:40
 9/9 A kérdező kommentje:

Szegény, jó sz*r lehetett. Mondjuk én is jártam már hasonlóan. Előtte való nap még odajött hozzám, csókolóztunk.Este írtam neki, hogy reggel mehetnénk együtt, várjon meg. Válasz semmi. -_- Reggel persze nem várt meg, pedig látott, hanem inkább elindult egy haverjával. Hát mondom, kösz. Innentől kezdve nem futok fiú után. Pedig értelmesnek tűnt, de ezek szerint nem az. :D

2015. ápr. 7. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!