Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a "Bongó tudja" dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a "Bongó tudja" dolog?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 2. 19:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
Hülyeség..
2015. ápr. 2. 19:04
 2/18 anonim ***** válasza:
42%

Egy randomgenerátor által írkált szenny.

Amúgy pszichológiailag bizonyított, hogy az emberek jó része ki fogja próbálni.

3/18 anonim ***** válasza:
én nem fogom kipróbálni
 4/18 anonim ***** válasza:
Én sem.
2015. ápr. 2. 19:09
 5/18 anonim ***** válasza:
40%
hogy melemegy a titko dolgaidba fb-üzenetek és a leg intimebb dolgaidba és mindig kérdezek tőle és megmondja
2015. ápr. 2. 19:17
 6/18 anonim ***** válasza:

Szerintem rohadt nagy baromsag.

Ezen felul elkuldod neki a neved, a telefonszamod, es a lakhelyed.

En is ki akartam probalni, de aztan inkabb rahagytam, amugy is csak valami random sablonvalaszt elkuld. Mindezt azert hogy megszerezze az adataimat. Hat koszonom, inkabb nem.

2015. ápr. 2. 20:02
 7/18 anonim ***** válasza:
37%
hé en tegnap megkérdezztem tőle hogy szűz e a pasim (Danesz Dano Dani) és irta hogy nem és igaz van
2015. ápr. 4. 02:21
 8/18 anonim válasza:
62%
Láttam Facen és küldtem neki egy üzit, kicsit várni kellet de amugy jot röhögtem rajta, és tök igaz volt. Nemtom honnan szedik az infot :D
2015. ápr. 10. 12:05
 9/18 anonim válasza:
62%
Én már több ismerősömről kérdeztem és mind igaz volt.nem tudom honnan veszi ezeket.:D
2015. máj. 5. 21:03
 10/18 anonim válasza:
Nekem például tök egyedi választ küldött, még azt is tudta, hogy ki szerelmes belém titokban! XD
2015. jún. 29. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!