Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok ez egy + vagy egy -?
Figyelt kérdés
Ha egy fiú tud sütni-főzni, és szereti is csinálni.
Nem csak a pirítósra és társaira gondolok itt, hanem bonyolultabb ételekre.
Kort is írjatok légyszives!
Köszi mindenkinek.
2015. ápr. 7. 17:55
1/8 anonim válasza:
Ha ronda és szemét vagy, ez nem segít.
2/8 A kérdező kommentje:
1. Nem erre gondoltam, hanem pl ha a pasi amúgy bejön.
2015. ápr. 7. 17:59
3/8 anonim válasza:
Felesleges túldimenzionálnod.
Ez kb tized fontosságú egy kapcsolatban.
4/8 A kérdező kommentje:
Mert a tizedfontosságú dolgok már elhanyagolhatóak.
2015. ápr. 7. 18:00
5/8 anonim válasza:
Én szívesen elfogadnék egy olyan pasit aki tud főzni-sütni. Sőt, nekem nagyon bejön ha egy pasi szereti is csinálni, nem csak tud.
15/L
6/8 A kérdező kommentje:
3. Köszi, végre kaptam egy értelmes választ.
2015. ápr. 7. 18:23
7/8 anonim válasza:
Nyilván jópont, de nem oszt nem szoroz. Nem ezen fog múlni egy kapcsolat. Igen, az ilyen kis dolgok nem számítanak - nem foglak elküldeni, ha nem tudsz főzni, és nincs esélyed, ha nem vagy szimpatikus, hiába tudsz főzni.
8/8 anonim válasza:
Nálam mindenképp bónusz, de szerintem mindenkinél. Én tudok sütni-főzni, vagy legalábbis igyekszem, de klassz együtt főzőcskézni, na meg az sem utolsó ha nem mindig nekem kell (akkor is, ha amúgy szeretem csinálni). :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!