Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele lehet szeretni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet szeretni olyan emberbe, akivel még nem is találkoztunk?

Figyelt kérdés

Nem a tiniszerelemre gondolok, amikor egy sztárba szeretnek bele. Nem is vagyok már tini, mégis úgy érzem, h most így viselkedem.

Néhány hónapja msn-ezek vkivel és egyre több gondolatom forog körülötte. Alig várom, h lássam, teljesen becsavarodtam. Mi ez az érzés? Lehet csak egyszerű vágy vagy vmi több?

2010. febr. 19. 11:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
utolsónak különösen köszönöm a biztatást és jókívánságot :)
2010. febr. 19. 12:35
 12/15 lacikaaaaa ***** válasza:

Én már beleszerettem valakiben igy,igaz sok képet láttunk egymásról sok helyzetben, és megvolt a kölcsönös kicsi lángocska is,utána találkoztunk egymással és mivel mindent megbeszéltünk nem csalódtunk egymásban,és jó hétvége volt!. Ugyhogy mondhat bárki bármit igenis bele lehet valakibe szeretni igy neten keresztül is.

18/F

2010. febr. 19. 13:23
 13/15 lacikaaaaa ***** válasza:
*bele szerettem valakibe így
2010. febr. 19. 13:24
 14/15 A kérdező kommentje:

mindenki elég meggyőzően érvel mindkét oldalon, ez azt jelenti, h ez is csak egyénfüggő :)

de én még ennyire sem ismerem magam, h ezt el tudjam dönteni, h én hová tartozom, de a válaszok rendkívül hasznosak :)

2010. febr. 19. 13:30
 15/15 anonim válasza:
Velem is ugyanez a helyzet volt/van. Már egy ideje beszélgettem egy fiúval msn-en és éreztem, hogy kezdek bele szeretni. Nem éltem bele magam teljesen, mert benne van a pakliban, hogy élőben nem tetszik, stb. Mikor találkoztam vele, rögtön éreztem, hogy igen, szeretem. Élőben is szinte olyan volt, mint amilyennek elképzeltem. Lényeg, hogy minél hamarabb találkozz az illetővel és utána el tudod dönteni, hogy valóban szereted-e vagy csak egy vágy. :) A legjobbakat kívánom! 19L
2010. febr. 21. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!