Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele lehet szeretni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet szeretni olyan emberbe, akivel még nem is találkoztunk?

Figyelt kérdés

Nem a tiniszerelemre gondolok, amikor egy sztárba szeretnek bele. Nem is vagyok már tini, mégis úgy érzem, h most így viselkedem.

Néhány hónapja msn-ezek vkivel és egyre több gondolatom forog körülötte. Alig várom, h lássam, teljesen becsavarodtam. Mi ez az érzés? Lehet csak egyszerű vágy vagy vmi több?

2010. febr. 19. 11:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szerelem.Ne éld bele magad túlzottan amíg személyesen is nem találkoztok nagyon sok múlik azon. A probléma abban van, hogy mivel egy csomó dolgot nem tudsz róla (pl.: hogy viselkedik bizonyos szituációkban,milyen a hanga,a habitusa stb.) az agyad kipótolja a hiányzó részeket avval ami neked tetszik.Ezért ez egyfajta ál ismeretség.Persze lehet belőle valami de a személyes kontaktus nagyon nagyon fontos.Minél előbb beszélj le vele egy találkát.
2010. febr. 19. 11:38
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerelmes szerintem nem lehetsz... vágyat érzel hogy lásd, hogy beszélj vele. De ez nem szerelem, csak vágy, lángolás.

Gondolj bele, ha találkozol vele, és nem jön be, (hülye hangja van, büdös a szája, piszkos a körme, zsíros a haja stb. stb.) akkor hirtelen kiszeretsz belőle? Szerintem ha találkoztok, és minden klappol akkor is, az már nevezhető a szerelem "előszelének" :) Könnyebben bele fogsz szeretni akár napok alatt is, de így hogy csak egy nicknévvel és smileykkal beszélsz, így nem tudom elképzelni.

2010. febr. 19. 11:40
 3/15 A kérdező kommentje:
még fantáziálni is szoktam róla, de már észre sem veszem és kitalálok konkrét szituációkat. ez egy kicsit zavar, elég gáz, nem?
2010. febr. 19. 11:50
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem gáz, de minnél előbb találkoznod kéne vele...
2010. febr. 19. 11:52
 5/15 anonim ***** válasza:
Én már jártam így, amiről te beszélsz. De kurv@ra átb.aszott, azóta romokban van a szerelmi életem. Sose fogok tudni már egy férfiben se megbízni, hála neki. csak nehogy te is így járj!! 24L
2010. febr. 19. 11:52
 6/15 anonim ***** válasza:
Óóó, én is éreztem már így elég sokszor. Később sajnos mindig rá kellett jönnöm, hogy ez csak fellángolás volt... Szerintem se vedd komolyabban az ilyen msn-es dolgokat, mint amennyire még normális, mert pórul is járhatsz, és tényleg nem érdemes olyan miatt fájdítani a szíved, akit nem is ismersz. Ha ő is hasonlóan érez, akkor pedig tényleg találkozzatok minél előbb.
2010. febr. 19. 11:53
 7/15 A kérdező kommentje:

nekem egyszer már bejött az ilyen, komoly kapcsolat lett belőle, de mégsem gondolok vissza rá szívesen, ami már más kérdés.

legutóbb olyanban csalódtam, akit személyesen ismertem meg és a barátomnak hittem, mégsem az volt, akinek gondoltam.

2010. febr. 19. 11:59
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha van webkamera, és beszéltek is, akkor voltaképp simán beleszerethetsz.
2010. febr. 19. 12:03
 9/15 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. Nem ördögtől való az ötlet,hogy összejöttök.És nagyon remélem,hogy szerencsés leszel és sokáig lesztek együtt boldogan.Csak erőltesd a találkozást!
2010. febr. 19. 12:04
 10/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

nyomulni amúgy nem akarok, a fiúk nem szeretik az ilyen lányokat, nem igaz?

inkább el kéne kápráztatni:)

2010. febr. 19. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!