Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet szeretni olyan emberbe, akivel még nem is találkoztunk?
Nem a tiniszerelemre gondolok, amikor egy sztárba szeretnek bele. Nem is vagyok már tini, mégis úgy érzem, h most így viselkedem.
Néhány hónapja msn-ezek vkivel és egyre több gondolatom forog körülötte. Alig várom, h lássam, teljesen becsavarodtam. Mi ez az érzés? Lehet csak egyszerű vágy vagy vmi több?
Szerelmes szerintem nem lehetsz... vágyat érzel hogy lásd, hogy beszélj vele. De ez nem szerelem, csak vágy, lángolás.
Gondolj bele, ha találkozol vele, és nem jön be, (hülye hangja van, büdös a szája, piszkos a körme, zsíros a haja stb. stb.) akkor hirtelen kiszeretsz belőle? Szerintem ha találkoztok, és minden klappol akkor is, az már nevezhető a szerelem "előszelének" :) Könnyebben bele fogsz szeretni akár napok alatt is, de így hogy csak egy nicknévvel és smileykkal beszélsz, így nem tudom elképzelni.
nekem egyszer már bejött az ilyen, komoly kapcsolat lett belőle, de mégsem gondolok vissza rá szívesen, ami már más kérdés.
legutóbb olyanban csalódtam, akit személyesen ismertem meg és a barátomnak hittem, mégsem az volt, akinek gondoltam.
köszönöm a válaszokat!
nyomulni amúgy nem akarok, a fiúk nem szeretik az ilyen lányokat, nem igaz?
inkább el kéne kápráztatni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!