Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Új élet kezdése? Hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új élet kezdése? Hogyan?

Figyelt kérdés
Bocsi a kategorizálásért, nem csak erre a részlegre irányul a kérdésem. Röviden, hogyan lehet teljesen új életet kezdeni? Mindenben. Volt már, aki csinált ilyet, hogyan?
2015. ápr. 7. 03:52
 1/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne a mostani életem nagyon változtatni kéne de nem tudom hogyan :/
2015. ápr. 7. 04:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Elköltözöl abból a városból/országból ahol most vagy.

És az új helyen próbáld ne elkövetni azokat a hibákat,mint régen.

2015. ápr. 7. 04:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Első körben felállsz a fotelből, abbahagyod a nyafogást, és elkezdesz foglalkozni azzal, amin változtatni akarsz, legyen szó új kapcsolatról, új munkáról, bármiről. Olyan nincs, hogy mindennel elégedetlen az ember, de ha nem kezdi el, más nem fogja helyette.
2015. ápr. 7. 07:13
 4/6 A kérdező kommentje:

#2 Azt terveztem, de ahhoz idő kell. Sok.

#3 Mindenen változtatni akarok, pont ezért akarok új életet kezdeni. Semmivel nem vagyok elégedett a jelenlegiben.

2015. ápr. 9. 01:51
 5/6 anonim ***** válasza:
A leghatékonyabb, ha sokkterápiával kitörölteted az összes emlékedet, majd a tengerbe veted magad, és várod, hogy egy halászhajó kimentsen, miközben minden ismerősöd halottnak hisz, de igazából nem tudom, téyleg megéri-e.
2015. aug. 5. 01:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát így, mint ahogy te elképzeled, varázsütésre, biztosan nem lehet új életet kezdeni.
2015. aug. 5. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!