Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy 10 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy 10 éves lányba! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az öcsém egyik barátja multkor nálunk járt, azelőtt még soha nem láttam ezért megkérdezt ki ő, hol lakik mióta ismeri az öcsémet...stb.

Majd egy jó 4 órát elbeszélgettünk.

Azóta is rengeteget beszélek vele...még lehettöbbet mint az öcsém XD

Egyszerűen megtetszett a személyisége, a viselkedése, a humora és, hogy a korához képest milyen érett. Segítsetek!? Internet népe szólítalak!

Ja és elég jó humorom van ugyhogy jöhet 1-2 pedofilos poén is :D (15F)

2015. ápr. 6. 23:58
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nyugi ez csak egy ilyen hirtelen fellangolas. Biztos most mesz keresztul azon a bizonyos perverz korszakon es csabito a gondolat. De hamar tul leszel a kislanyon. Ne beszelj vele es menni fog ez.
2015. ápr. 7. 00:26
 12/14 anonim ***** válasza:
igazuk van azoknak akik azt mondják 5 év korkülönbség nem sok. de az sem mindegy, hogy mikor van ez... várj 8 évet, és majd akkor próbálkozz be...
2015. ápr. 7. 00:36
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönök minden eddigi választ és poént :D
2015. ápr. 7. 07:50
 14/14 parasztsuttyó válasza:
voltak vele perverz gondolataid? mert egy 15 éves fiunak ugye mért ne lenne? és ez undorító....gusztustalanság.....10 évesek a minimaxot kell nézzék....ez pedofilság ....bele gondoltál ? 10 éves kislány? pedomaci
2015. ápr. 19. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!