Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy 10 éves lányba! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az öcsém egyik barátja multkor nálunk járt, azelőtt még soha nem láttam ezért megkérdezt ki ő, hol lakik mióta ismeri az öcsémet...stb.
Majd egy jó 4 órát elbeszélgettünk.
Azóta is rengeteget beszélek vele...még lehettöbbet mint az öcsém XD
Egyszerűen megtetszett a személyisége, a viselkedése, a humora és, hogy a korához képest milyen érett. Segítsetek!? Internet népe szólítalak!
Ja és elég jó humorom van ugyhogy jöhet 1-2 pedofilos poén is :D (15F)
2015. ápr. 6. 23:58
1/14 anonim válasza:
Hát ez szopás. Tudod amit szeretnél csinálni a kislánnyal.
Ez elég jó volt pedokám? :D Tudom, elég gyenge, de erre tellett.
2/14 anonim válasza:
5 év különbség az semmi, az egyàltalán nem sok, csak most tűnik annak...szerintem nem gond,hogy 5 évvel fiatalabb a csaj...
3/14 anonim válasza:
Lehet már több f'sz volt a szájába mint gondolnád... :P
4/14 anonim válasza:
akkor 13 éves szinten van, ami megint egy nagy nulla.... Nameg engem ne szólítgassál te sehova:DDD
5/14 anonim válasza:
hhaha, mehet a Liliomtiprás, akassz be neki!!!!!!!!!!! Legyél TE az élet császára!!!!
6/14 anonim válasza:
Viccnek is rossz...
kezdő pedofilveréb...
7/14 anonim válasza:
Csak 5 év van köztetek. Ismerek olyan párt ahol 10 év van a csaj és a srác között. Ez semmi ahoz képest. :)
8/14 anonim válasza:
Legalább olcsón kijön: menjetek el homokozni! :)
9/14 anonim válasza:
vigyázz vele haver :D aztán majd ha idősebb lesz, valld be neki. akkor már tök jól fogjátok egymást ismerni, ha sokszor dumáltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!