Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonló személyiségekből lesznek a boldog párok, vagy éppen különbözőekből?
Ez így csalóka. Az ízlés és az értékrend legyen hasonló, de a személyiség.
Ízlés: zene, színvilág, állatok, sort, filmek stb....
Értékrend: Mi a fontosabb? Hogy jót együnk, vagy hogy megfelelőt együnk és a maradékot másra költjük(ruha, ház szépítése) Legyen körülöttünk tisztaság, ki tudja mi történik, eztán a megérdemelt lazítás. Vagy lazítsunk, majd kitakarítunk, ha eljön az ideje.
Na, a fentiek jó ha hasonlítanak, különben nagyon sok lenne a veszekedés.
A személyiség megint más:
Az én párom hirtelen haragú, sokszor durcás, szeret kiabálni. És türelmes vagyok és csendes. Ez eddig működik.
Ha 2 hirtelen haragú ember kerülne össze, kinyírnák egymást. Két csendes meg az unalomba halna bele. Illetve az élethez is, hol ezek, hol azok a tulajdonságok kellenek, így jó, ha tudják váltani egymást.
A párom pl a hivatalban mindig kiveri a balhét, de pikk-pakk el van intézve minden csak szabaduljanak már tőle. Ha valamihez pedig türelem kell, azt én intézem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!