Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok? (Közvéleménykutatás)
Figyelt kérdés
Ez most itt egy közvéleménykutatás. Enjoy!
Tegyük fel, hogy most 9 órától megváltozna az ellenkező nemre a nemed, és reggel 9- ig így is maradna,aztán visszaváltoznál.
Mit csinálnál?
A szituáció egyszerű:
Nincs otthon senki.
Van egy számítógéped nettel,webkamerával és hangfalakkal
Van egy szép nagy tiszta fürdőszobád.
Egy háztartásban megtalálható teljes eszköztár.
Továbbá egy-két fiú és lány barát telószáma, akik szívesen átugranának hozzád.
Ki mit csinálna?
2015. ápr. 6. 20:48
1/18 anonim válasza:
Rohadtul megijednék és azt üvölteném: HOL VAN A PÖTSÖM?!
3/18 anonim válasza:
Kipróbálnám azt, hogy fiúként tényleg annyira nehéz-e ismerkedni :D
5/18 Interferencia válasza:
3: Ezt remélem nem komolyan mondod. :D
7/18 anonim válasza:
Szakállas nőként rommá keresném magam valami freakshow-ban.
8/18 anonim válasza:
tudnek ferfi aggyal gondolkodni es egesz nap azon jarna a fejem hogy Levinek miert nem kellettem semmilyen formaban.
9/18 anonim válasza:
Meghívnám a barátokat,én fiú lennék(mivel lány vagyok)és fiúként ugyanúgy viselkednék mint lányként.Kíváncsi vagyok mi sülne ki belőle :D
10/18 TallandThin Boy válasza:
Hívnék még csajokat és amíg ide nem érnek csöcsörészném magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!