Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es ferfi, meleg kérdés. Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Pár honapja összeismerkedtem egy korambeli férfival,telefonszámot cseréltünk,megállapodtunk hogy majd pár hét mulva keressük egymást.Sajnos belezugtam,1 hét után már hiányzott,kerestem.A sürü hivásaimnak-nyomulásaimnak köszönhetően, egy idő után már nem vette fel a telefont,pár hete meg azt írta hagyjam végre békén.Nagyon sokat szenvedtem de kezdek kilábalni abból az állapotból amelyen átmentem.Tiszteletben fogom tartani a kérését,egyenlőre nem fogom keresni.Érzelmileg már nem kötődök hozzá, lezártam magamban ezt a fejzetet az életemben.Tisztában vagyok vele ebből már nem lesz soha semmi.De emberként még mindig szeretem,egy haverság,barátságot simán eltudnék képzelni,szerintetek van valami esély a jövőre tekintve?Idén már nem jelentkezem nála semmiképp,valaki átment átélt hasonló szituációt?A válaszaitok előre köszönöm.
"Érzelmileg már nem kötődök hozzá, lezártam magamban ezt a fejzetet az életemben" te is tudod, hogy ez hazugság. Ne akarj barátkozni vele, inkább most legyen egy intenzív hiányérzet+tömény fájdalom, mint hosszútávon egy nyűglődés, amiben nem is tudod élvezni az életet, mások felé kacsingatni, mert ott él benned a remény.
2015. márc. 30. 19:22
2/9 anonim válasza:
Sajnos ez el lett szúrva a nyomulással,és nem hiszem hogy ő akarna akár barátságot,vagy bármi egyebet.Zárd le teljesen az egészet.neked úgy jobb lesz.
2015. márc. 30. 19:23
3/9 anonim válasza:
Ezt a kérdést hányszor írod ki?
Te is nagyon jól tudod vagy tudnod kéne ,h az a legjobb ha örökre kitörlöd az életedből.
Szerintem semmi esélye annak ,h egy rendes baráti kapcsolat kialakuljon köztetek.
Mivel elég erős vonzalmakat tápláltál irányába ami újból kialakulna ha sokat lógnál vele.
Amúgy meg lehet ,h csak egy kaland voltál neki nem több a meleg világban ez gyakori.Persze mondott minden szépet és jót meg kapóra jött neki ,h nyomultál így kevesebb a bűntudata ,h pattintott meg így kedvezőbben jött ki neki a szitu is .
2015. márc. 30. 19:25
4/9 anonim válasza:
éljék csak a melegek a kis világjukat... több jó nő jut nekünk normálisaknak... :D
2015. márc. 30. 19:25
5/9 anonim válasza:
#5-ös!Igazad van.Nagy filozófus lenne belőled.
2015. márc. 30. 19:26
6/9 anonim válasza:
# 1 eltévedtél kicsiszívem? Vagy te is homi vagy?
2015. márc. 30. 19:26
7/9 anonim válasza:
#7 vagyok.
renben látenském, amúgy sem k*rnálak, mert passzívka vagyok;)
2015. márc. 30. 20:13
8/9 anonim válasza:
keresd fel
2015. márc. 30. 20:29
9/9 anonim válasza:
#1 nem tud számolni... És nyilván érdeklődő, ha megnyitja ezeket a kérdéseket..:D
De nem kell aggódnia amiatt, hogy sggbeqrják, mert a melegeknek is van ízlésük, nem csak a nőknek :DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!