Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utcánkban egy lány kb. hetente mást hoz haza, normális ez? 17L
Figyelt kérdés
Általánosban osztálytársak voltunk, most csak köszönőviszonyban vagyunk.
Szoktam látni szórakozóhelyeken is, vagy hazafelé hajnalban a buszon, többnyire más-más sráccal, aki reggel távozik. A lány egyidős velem, a fiúk többnyire egyetemista formák.
2015. ápr. 6. 19:18
11/15 anonim válasza:
mondjuk ha tehetném én is más csajt vinnék haza :D
12/15 anonim válasza:
de miből gondolod hogy dugni viszi őket?
13/15 anonim válasza:
Én a helyetekben körbe néznék a saját házam táján! Önvizsgálatot tartanék! Mielőtt mást ekézek, a magánéletében vájkálok!
14/15 anonim válasza:
Vannak olyan ribik is, akik kinézetre nem azok.
Valószínűleg ő is ebbe a kategóriába tartozik.
15/15 anonim válasza:
Nem, egy utolsó szakadék k"rva, az ilyet legszívesebben bezárnám egy zárdába, ott megtanulná a magyarok istenét.
Hol is lakik a barátnőd? Történetesen egyetemista vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!