Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na most ez így érdekes lesz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most ez így érdekes lesz, és biztos kapni fogok a fejemre, de érdekes. Szerintetek?

Figyelt kérdés
szóval én mindig sokra tartottam az olyan srácokat, lányokat, embereket, akik egy másikért k*rva messze képesek elmenni. tehát akik nem adják fel, harcolnak a másikért akkor is már, mikor egy szemernyi esély sincs, úgy néz ki. vajon miért van ez? mármint, miért tartom sokra őket? de inkább: miért bántják őket? miért nevezik gyengének? szerintem épp, hogy az a gyengeség, ha az ember fogja magát, gyorsan "elfeledteti" mással a lányt/fiút, sz*rik az egészre, energiát sem feccol abba, hogy esetleg jobbá tegyék, formálják a dolgokat, hogy visszaszerezzék a szeretett fiút/lányt. persze, most nem arról van szó, hogy odamegy a lány/fiú sírva a szerelméhez, és a saját nyakához kést szorít, hogy "megölöm magam!!!", hanem ezernyi apró módon próbálja visszahódítani a lányt, vagy épp fiút. szóval szerintem ez egy dícséretes, becsülendő dolog. persze, ilyenkor a primitív állatok mondják, hogy "jelencsed fel gecc mer ez má' beteg!" vagy "na szólok a haverjaimnak megvernek!!". úgy vettem észre, hogy ezeket az embereket nem értékelik, pedig ők az igazán értékesek. én fickó vagyok, és pont ez a bajom a lányokkal, hogy nem kitartóak, gyengék, úgymond, ritkaság olyat találni, aki küzd, nem pedig menekül, homokba dugja a fejét.
2010. febr. 18. 23:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt jobb hiába üvöltöttem ki magam. Valamit biztos nagyon rosszul csinálok. De egyszer majd csak rájövök.
2010. febr. 19. 00:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Kinek mit jelent ez!!embere válogatja senki sem egyforma!!ettől kerek a világ....néha hiába harcolsz,néha engedni kell h menjen és h múljon,néha nem éri meg áldozatot hozni.....tapasztalat.....mindenért és mindenkiért nem lehet harcolni,viszont ha van oylan akin látod h ha harcolsz a tiéd lesz,visszakapod,v egyéb akkor viszont nem szabad feladni.....
2010. febr. 19. 00:43
 13/13 anonim válasza:
Kérdezővel egyetértek!Viszont ismertem egy öngyilkolással fenyegetőző visszaszerezni akaróst..én inkább a lovagkor szerű visszaszerzés hóditásban hiszek,de én RÁK jegyű nosztalgikus vagyok...nem jó korszak ez a mi jegyünknek,mert most mindenki a pé'zt isteníti meg a nemzeti,családi öntudatuk helyett csak simán emberi öntudatuk van...pedig nem véletlenül vannak a kötelezettséghéjak,és ügyek héjai,hogy ISTEN-HAZA-CSALÁD!tehát mint a bolgyók légköre,úgy a héjakból egyre befele halad az ember,ahogy írtam...és amai szocliberállatizmus pedig még beljebbre,el-egyéniseíti az embereket,szétzilálja a közösségeket a médián keresztüli agymosással.Ezért lettek iylenek!Meg mert qrvákat nevelünk (tisztelet a kivételnek) már vagy 60 éve...de még durvábban 20éve!És nagyon látszik a törés a gengszterváltás ideje körül vagy utána születetteknél..a barátságaik is már csak ilyen haverságok (haver az egy héber zsidó szó, a psan meg a spanyol hispánokra vonatkozik)...a nagycsaládok felbomlásával veszélybe kerültek az idősek és a kölkök,meg az elidegenitéssel és a megoldáskeresés helyetti válásokkal...és akinek elvált szülei vannak annak nagyobb az esélye házasság után válni,és akkor azt mondják rá hogy már a génjeiben van..pedig a példát figyelte meg és rögzült tudat alatt...
2010. febr. 19. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!