Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ti mit tennétek a helyembe?
Figyelt kérdés
Én 14 vagyok és egy 16 éves fiú (Pestiek vagyunk mindketten nem lakunk messze egymástól)akar velem randizni..
Rendes így facebookon keresztül csak félek h élőben mi lenne
2015. ápr. 6. 16:22
1/8 anonim válasza:
miert megis mi tortenhet? kiderul h o a verfarkas?:)
3/8 RRR válasza:
randizz vele valami olyan helyen,ahol többen vannak
pl:Váci utca
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. ápr. 6. 16:25
5/8 anonim válasza:
ha bejön,randizzatok,ha nem,nem. :) ne félj tőle,kivéve ha c.
6/8 A kérdező kommentje:
Csak nem akarok másnap arra haza menni :"Ki volt az a fiú? stb.
2015. ápr. 6. 16:36
7/8 anonim válasza:
hát szerintem,nem fognak leszidni,mert találkozol 1 fiúval. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Hát ki tudja :)
De ha ,rájönnek megkérdezik ki ő?Mit csináltunk?Honnan ismerem?Mit mondjak ,mert ha megtudnák neten iamerkedtem huh
Múltkor anya elengedett a barátnőmmel ,apa dolgozott,jön haza(anya nem mondta meg neki )hogy egyik ismerőse mondta neki h az utcán sétálgatok.
Am itt gyakorin ismertem meg ráírtam
2015. ápr. 6. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!