Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
A barátommal 2éve járunk.éltünk együtt elősször anyukámnál ahol a páromnak,nem tetszett pedig csak annyit kelett volna hogy oda figyelni a rendre,nem kért nagy valamit anyu de neki nem tetszett és el költözött!aztán apu felajánjlottja hogy lakjuk nálla az elejébe minden szép és jó volt de a párom nem akart rezsit fizetni így apunak elege lett de megjegyzem apu se volt külömb ö is sokszor oktalanul belénk kötött,sokat ivott. A párom szülei kijelentették hogy én oda hozzájuk nem kellek,csak a páromat tudják vissza fogadni. Mivel állítólag nincs annyi hely nálluk. Így nem tudtunk mit csinálni a párommal van egy háza ami nincs be fejezve de csak itt tudunk élni teljesen át fáztam itt nagyon rossz.anyukám nem akar engem se teljesen vissza fogadni.
2014. dec. 28. 08:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Albérlet?
2014. dec. 28. 08:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos se a páromnak se nekem nincs rá lehetőségünk.mert neki se nincs állandó munka helye,és nekem se. De ez az állapot már tarthatatlan hogy egy régi rossz kis házba kell hogy éljünk.
2014. dec. 28. 08:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerezzetek be valami fűtőalkalmatosságot, ha van áram meg kaja meg melegvíz, szerintem akkor kibirhato.
2014. dec. 28. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!