Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mért van az h le nimfomá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mért van az h le nimfomániásozott egy srác csak azért mert szerettem volna még egy menetet? :Omert szerintem ezt teljesen normális dolog szerintem h együtt voltunk és mondjuk szeretném még1*.

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 22:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
mindent megtettem...mindent bevetettem...de egyszerűen fel sem állt neki...azóta nem beszéltünk!de azért még mindig érdekel h velem volt e a gonv v sem?:S
2010. febr. 18. 23:05
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha nem állt fel neki, akkor kétlem, hogy veled lett volna a gond. A saját hiányosságait próbálta leplezni a kijelentéssel és sikerült is neki, ahogy látom.

Legyen önbizalmad! Ha kell, akkor tudok segíteni abban, hogy kialakuljon...

2010. febr. 18. 23:08
 13/19 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, de fiúkban is van olyan, aki nem olyan szexmániás, mint az átlag. Ezek szerint ő ilyen és akkor szerintem ne is várj tőle többet később sem.
2010. febr. 18. 23:10
 14/19 anonim ***** válasza:
nem bír 2 menetet egymás után:D keress mást, mindegyik után kis pihit engedsz akkor jöhetsz hozzám, és annyit kapsz amenyit akarsz
2010. febr. 18. 23:11
 15/19 A kérdező kommentje:
Nincs gondom az önbizalommal...csak még sosem mondták ezt...én attól függetlenül ugyanúgy élvezem a sexet és szerencsére nem hallottam ezt újra:)de igazatok van nem érni meg rajta gondokodni...úgy láltszik ő csak ennyire volt képes:D
2010. febr. 18. 23:13
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyetértek a többiekkel, nem veled van a gond, hanem a sráccal, nem ment neki a következő menet, alacsony teljesitményét inkább rád akarta kenni, hogy te legyél a hibás. Ráadásul, hogy valaki nimfo az nem itt kezdődik!
2010. febr. 19. 08:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Keress egy olyan pasit, akivel hasonló a libidószintetek. sajnos nekem is ilyen a barátom, hogy szinte kérlelni kell még egy menetért, mert kifárad, rájön a kajálhatnék... stb, de nekem már késő, nem tudnám lecserélni, mert beleszerettem.
2010. febr. 19. 12:52
 18/19 anonim ***** válasza:

Mert egy bolond,nem tudja mi az igazi szex,amikor átadjátok magatokat egymásnak.Hálistennek az én csajom is ilyen,és én akárhányszor a rendelkezésére állok :)

22F

2010. febr. 19. 13:07
 19/19 anonim ***** válasza:
lehet hogy nem birt volna még1-et...:::
2010. febr. 19. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!