Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a bajom? Terhesség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a bajom? Terhesség?

Figyelt kérdés
A menszim késett 24napot, majd 6 napig tartott(hétfőn volt a 6. nap),de most mégis érzem,h feszül a mellem. Görcsölni is szoktam, de az inkább az étkezések miatt van...(ez már sokszor előfordúlt, mert rendszertelenűl étkezem,az orvos diétát írt elő, attól már jobb és nem is görcsölök szinte semmit)Amikor 2. hete késett létesítettem szexuális kapcsolatot, természetesen óvszert használtunk és nem szakadt ki (leellenőriztük). És mint írtam rá egy hétre meg is jött. Szóval mitől feszűlhet a mellem? Mi bajom lehet?
2010. febr. 18. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
nem hinném hogy terhes vagy... de menj el nögyógyászhoz,az többet tud mondani... kül milyen idös vagy?
2010. febr. 18. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:

24 napot késett ? :S Én bele halnék ha annyit késne :S

Amugy szerintem nem vagy terhes :) Ha megjön akkor nem vagy terhes, és mivel megjött nem vagy az!

2010. febr. 18. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Ha megjött a mensid akkor mi a kérdés?H

Ha nem tudsz megfelelően védekezni ne sexelj inkább olvasd el a biosz könyvet:

Ha a pete nem termékenyül meg akkor a méhfal leválik és távozik, ez vérzik és azért fáj mert idegvégződések vannak a méhfal. Majd a sárga test felszívódik

Érthetőbben: Menstruáció

Ha a pete megtermékenyül: Progeszteron termelés fokozódik, és a pete elindul a petevezetékben a méh fal felé....

2010. febr. 18. 22:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én se gondolom,h terhes lennék, csak furcsának tartom a feszülő melleket így menzesz után 3 nappal... De lehet csak én látom furcsának. Egyébként 17 vagyok.
2010. febr. 18. 22:07
 5/6 A kérdező kommentje:
erre a válaszra, hogy "Ha nem tudsz megfelelően védekezni ne sexelj inkább olvasd el a biosz könyvet" te meg ha nem tudod értelmezni amit írok, akkor sajnálom :)
2010. febr. 18. 22:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha megjött akkor is lehetsz terhes.Nem egy ismerősöm menstruált még 2-3 hónapig,és közben terhes volt.Emberfüggő.
2010. febr. 18. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!