Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már annyira unom, hogy egy csaj ha szétteszi a lábát és egy kis rib**anc lesz megkaphat bármit eljuthat bárhová megdolgoznia sem kell érte ingyen élhet, a férfinak meg mindenért meg kell dolgozni, ti nem unjátok?
Nőként ötször kell elmondani ugyan azt, mint egy férfinek, hogy meghalljanak.
A szakmai sikerekhez nem elég a szex.
Én szívesen cserélek nővel,ő lehetne férfi én meg nő.Bármikor...
Akkor bizony megtudnátok milyen az,mikor egyetlen ellenkező nemű sem néz rátok,megaláznak,fujjognak,kinevetnek a nők... És semmi jót nem mondanak,ezt éveken keresztül kapni.
Megnézném utána az arcotokat,és a gondolataitokat is kíváncsian hallgatnám meg.Utána már mindjárt nem lenne annyira jó férfinak lenni... :)
Nem vagyok csúnya egyáltalán,sőt az átlagos mondjuk legyen.DE adok magamra,jól öltözködöm,ápolt vagyok,intelligens,kedves,udvarias alapvetően.
Tehát akkor a tulajdonságok is velem jönnének,ami már egy átlagos lánynál is hatalmas plusz lehetne,mivel a férfiak ezerszer engedékenyebbek és sokkal kevésbé felszínesek,mint a nők.
Tehát átlagos lányként ilyen tulajdonságokkal pikk-pakk elkapkodnának a férfiak,míg ilyen srácként levegőnek néznek teljesen...
elég szánalmas ahogy ezen siránkozol, de az állítás igaz. az átlagnál szebb magyar nők elenyésző része hajlandó dolgozni és a testén kívül bármibe is munkát fektetni. hozzáteszem, hogy ezt mi férfiak szúrtuk el, mert elkényeztetjük őket és hagyjuk, hogy rajtunk élősködjenek.
ha adott egy csinos vonzó lány akkor hiába van barátja folyamatosan kapja az ajánlatokat és számtalanszor "rá licitálnak" a barátjára, jönnek az ígérgetések stb...
de ez van! azért nekünk férfiaknak is megvan a magunk fegyvere, független attól, hogy nézünk ki. ez pedig az eszünk! igaz, hogy nehezebben "szeded össze magad" magad mintha csak ba*szni kellene és nem elhanyagolható, hogy egyszer leültetnek, de az esély megvan csak lépni kell. láttál már farkast aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!