Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 kg-ot fogytam, ezáltal csomó férfi 'ajánlatot tesz', ami számomra elég lehangoló, visszataszító. Mit tehetnék a visszautasításon kívül?
Ez ezzel jár sajnos, vagy nem sajnos.
Amíg tetszel nekik, ajánlatok is jönni fognak komolytalan emberektől.
Ne velük foglalkozz.
Így több sikered lehet a normálisok között is, hisz ők is vonzónak találnak.
Nektek nőknek semmi sem jó. De amikor kapjátok a "demegb.asználak" beszólásokat lucskosan rohantok haza az alkoholista férjetekhez, hogy csináljon veletek valamit, mert nem tudjátok miért, de nagyon hiányzik a szex.
Szerencsétlen Béla meg csődörnek hiszi magát.
Én értem, mi a kérdező gondja. Válás után jött a felismerés, hányan meg...nának, miközben konkrétan semmit se akarnak tőlem, csak használni. Eléggé lesokkolt a felismerés.
Amíg férjnél voltam, sokan nem próbálkoztak, mert tudták, hogy úgyis esélytelen. Aztán válás után sokaknak volt az az első gondolata, hogy biztos vágyok már hogy valaki leápoljon, és könnyen rá lehet venni erre-arra.
Hát nem.
Kérdező: nekem is van egy kérdésem.
Ez a te problémád vagy az övék?
Elárulom, az övék. Ha rólad lepereg, és nem foglalkozol vele, nem fogod magad ezen feleslegesen idegesíteni.
Egy idő után elkopnak akik csak dugni akarnak, és aki komolyat akar, az előmerészkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!