Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A nagy mell tud nálatok visszataszító lenni egy amúgy arányos alkaton?
Figyelt kérdés
D kosárra gondolok.
Vagy a vékony nőideál mellé a kis mellek passzolnak, tehát a nagy mell az 1960-as években volt "divatos" ?
2015. febr. 5. 18:54
1/22 anonim válasza:
én még mindig a nagyot szeretem
pont, hogy az ilyen AA meg A-val nem tudok mit csinálni
F
3/22 anonim válasza:
Nem. De végül is nem ez az ami felizgat egy lányon.
7/22 opened paradise válasza:
Nem ez alapján döntök,de a vékony lány nagy mellekkel,az nálam zsáner.
8/22 anonim válasza:
Szerintem mindegy. Úgysem a mellel fogsz törődni.
9/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem, pont hogy csodálatosak a természetes, nagy mellek! A kicsik a visszataszítóak a számomra, bármilyen alkatról is legyen szó.
10/22 anonim válasza:
Ki van zárva! Az nem férfi akinek visszataszító a nagy mell :)
Majdnem minden pasi megőrül a nagy mellekért!
A divattal meg ne foglalkozz.
36f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!