Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A nagy mell tud nálatok visszataszító lenni egy amúgy arányos alkaton?
Figyelt kérdés
D kosárra gondolok.
Vagy a vékony nőideál mellé a kis mellek passzolnak, tehát a nagy mell az 1960-as években volt "divatos" ?
2015. febr. 5. 18:54
11/22 anonim válasza:
Szerintem meg nem az a férfi aki szereti a angy mellet. Az a tőgyeket szereti :)
12/22 anonim válasza:
Pont hogy C kosárméretnél kezdődnek a kívánatos mellek. Felső határ pedig nem nagyon van, ha igazi mellekről van szó.
13/22 anonim válasza:
Sosem szeretem a nagy melleket...
15/22 anonim válasza:
C/D teljesen rendben van. Nem kizáró ok ha kisebb, de eddig C alatt nem volt bnőm. 28/F
16/22 anonim válasza:
Ahelyett hogy örülnél, nekem B-s van és a fél vesém adnám egy C vagy D méretért.
17/22 anonim válasza:
18/22 anonim válasza:
Abszolút nem! Még a D-nél is lehetne nyugodtan nagyobb mert az csak egy ostoba általánosítás, hogy a nagy mell lóg meg nem "arányos" és nem szép az alakja....stb. Szóval én szerintem "jó ha van mit fogni" az illető hölgyön.
19/22 anonim válasza:
Kedves kérdező, már ne haragudj, de honnan szedted azt a baromságot, hogy csak a '60-as években volt kívánatos a nagy mell?
Ma is az, csak az olyan Norbi-trendi véznaságok hiszik azt, hogy akkor jó nők, ha olyanok mint a gyalult deszka!
20/22 anonim válasza:
Igen-igen, abszolút visszataszító, ez nem kérdés, kivéve nálam, de csak nálam! Ugyan már, kevesebb GYIK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!