Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes és vagány srácként hogyan vakarhatnám már le ezt a sok csajt?
Figyelt kérdés
Már látom,hogy csillog a szemük ha meglátnak és mindig utánam koslatnak meg hívogatnak össze-vissza.2015. ápr. 4. 16:27
11/11 anonim válasza:
általában pont azok írnak ki ilyen marhaságot :D akik az önbizalmukat akarják növelni valamilyen szinten, bár az esetek 99%-ban ígyse úgyse sikerül nekik, vagyis értem hogy "vagány"nak hiszed magad meg "helyes"nek de 1. nem vagy az nyugi, a cuccaid a menők nem te 2. okos sem vagy megnyugtatlak ;) (ha okos lennél, tudnád hogyan koptathatnád le őket) 3. aki igazán helyes és okos, az ku*vára nem ide fogja az idétlen kérdéseit kiírni mert ő maga TUDJA hogy helyes és okos, nem kell kiírnia ilyet mert tudja hogy helyes, nem kell kiírnia ilyet mert okos és tudja mivel koptassa le a lányokat úgyhogy ezt bebuktad, VAGY ami még esélyes hogy azok a lányok akiknek csillog a szeme (mindjárt elhányom magam) nem éppen fullos 10/10-es csajok hanem max 6-7/10-esek tehát tök átlagosak, ami a menő cuccaidtól nem is csoda hogy tetszel nekik, de még egyszer mondom a cuccaid a menők, NEM TE :) most bocs hogy ezt irtam de nem tudok ennél szebben fogalmazni mert annyi retardált idiótábbnál idiótább kérdésekre válaszoltam mint például ez, hogy komolyan mondom már lassan kezd leépülni az agyam és nem vagyok képes kedvességre o.O de azért igyekszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!