Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a lányoknak tényleg 180+...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lányoknak tényleg 180+ magas fiúk kellenek, akkor miért tapasztalom ennek pont az ellenkezőjét nap mint nap?

Figyelt kérdés
Az igazság az,hogy szarnak bele a magasságba,csak jóképű,sportos és magabiztos legyen a fiú.A magasabbak,190 körüliek általában kevésbé izmosak és jóképűek,így nem is nagyon kellenek senkinek,szinte csak a 170-180 közöttieknek van csak nője mostanság,mert ők eleve arányosabbak,izmosabbak és jobb képűek,így jobban bejönnek a csajoknak és több az önbizalmuk is.
2015. ápr. 4. 15:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

kérdező... bocs, az lemaradt, hogy 25/n

8-as voltam (a 178 cm-es)

2015. ápr. 4. 16:14
 12/12 anonim válasza:
Nem minden a külső meg a magasság.egy kicsit juss túl ezen,és ne az érdekeljen hogy bejön-e a magasságod a lányoknak (ami szerintem ha normális lányt akarsz összeszedni kimerül annyiban hogy legyel kicsit magasabb nála). Pl én 170 cm vagyok lányként,volt egy srác aki udvarolt,magas volt és helyes mégse jartam vele mert nem volt vonzó a viselkedése.na bumm,mi van ha jól néz ki? Maximum jó ránézni,de ha belülről nem olyan teljesen mindegy a külső
2015. aug. 19. 03:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!