Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez most mi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez most mi? Kiváncsiság vagy ferdehajlam?

Figyelt kérdés

Kicsit (nagyon) idióta kérdésem lenne. Még nem csókolóztam, de már eléggé be vagyok indulva... Van egy srác, akivel jövő héten lesz talim. Nagyon esélyes, h. lesz rá alkalom.

A héten megyek bulizni egyik barátnőmmel. Ő már ismerős a témában, smárolt már lánnyal is.

Ha megkérem, h. tanítson meg, az nagyon lezbis? Tuti h. nem érzek semmit iránta! Csak kiváncsi vagyok a véleményetekre!

L

2010. febr. 18. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ha nem vagy leszbikus akkor inkább hagyd meg azt az első alkalmat a fiúnak. Senki sem egy csókkirály elsőre...

18L

2010. febr. 18. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Inkább kíváncsiság. De nem kéne ezt begyakorolni!! Jön majd minden magától! Úgy a szép, ha attól a sráctól kapod az első csókot akiért odavagy, nem pedig a barátnődtől!:-) Reflexszerűen tudod majd, hogy mit kell csinálni! Sok szerencsét!
2010. febr. 18. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nektek nem lenne fura, akkor nem gáz! Sokan csinálják ezt! De szerintem sokkal jobb, ha olyan SRÁCCAL csókolózol először, aki tetszik! Nyugi, elsőre mindenki izgul, meg bénázik, és nagyon "nyálbő"!
2010. febr. 18. 18:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem szólj a srácnak is, hogy nézhesse tuti tetszeni fog neki... :P
2010. febr. 18. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Most őszintén ki a dudva nem tud elsőre csókolózni? Betolod a nyelved a partner szájába és kardozol egy kicsit az ő nyelvével. Csókolózni gyakorolni olyan mint megnézni egy filmet előre tv-ben hogy utána moziban is probléma nélkül menjen. Megteheted de mi a bánatnak? Én remegtem az első csókomnál és ennyi. Nem vettem használati útmutatót a boltban hozzá.

F

2010. febr. 18. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!