Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok írni edzéshez motivál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok írni edzéshez motiváló dolgokat?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 3. 21:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én zsíros kenyérrel szoktam tömegelni.
2015. ápr. 3. 22:09
 22/28 A kérdező kommentje:
Mostanában ritkán eszem csokit, üdítőket meg soha nem is ittam, csak nagyon nagyon ritkán. Napi 1000 ft az havi 30.000. Nekem nincs ennyi pénzem, zsebpénzt nem kapok, a Mekibe meg nem vettek fel.
2015. ápr. 3. 22:31
 23/28 anonim ***** válasza:
Nőnek motiváció? Hát a KONKURENCIA, vazze!
2015. ápr. 3. 22:34
 24/28 anonim ***** válasza:

Hiába akarsz Te tömeget növelni, és szuper csinos lenni, ha a pofád olyan ronda mint a bűn.

-Akkor se fog kelleni a kutyának se!

2015. ápr. 3. 22:36
 25/28 A kérdező kommentje:

Ne már Kellehür, te mindenhol ott vagy?

#24: Igen, tudom, de legalább egy fokkal jobb lehetne. :(

2015. ápr. 3. 22:44
 26/28 anonim ***** válasza:

a margit szigeten, meg máshol is vannak olyan helyek, ahol szabadtéri "konditermeket" találsz. ezeken kívül a lakásban lehet vádlit, combot edzeni, súlyoknak hátizsákokba teszel könyvet, vizes palackot, azt kézben tartod, hogy ne a hátad terheld, és azzal végzel tolódzkodást, guggolást, kitörést. igaz, több kell, mint nagyobb súlyzókból, de te inkább formára,mint erőre akarsz menni. ezen kívül veszel fehérje port, kreatin monohidrátot, és ezekkel építesz izmot. igaz, egyben drágább, de eloszlik eléggé sok napra, és építi az izmaid.

motiválásnak: ha jó lesz a feneked, -bár hiába vagy 50 kiló azért ha formás vagy, mint filigrán lány, akkor így is tetszel a fiúknak!- akkor sok fiú fogja csorgatni utána a nyálát, és bárki szívesen fogja markolászni - bár mondom: szerintem most is megtennék!

2015. ápr. 3. 23:23
 27/28 anonim ***** válasza:
pedig a pi*nánál jobban csak a pénz motiválhatja az embert, szóval gondolja a pénzre :D
2015. ápr. 4. 14:01
 28/28 A kérdező kommentje:
Utolsó: De hányszor kell még leírnom, hogy LÁNY VAGYOK? És hetero? Akkor engem mégis miért kéne, hogy motiváljon a pina? A pénz meg bizonyos dolgokban tényleg nagyon motiváló, de azt nem tudom, hogy hogy kapcsolódik az edzéshez. Főleg úgy, hogy arra nincs pénzem, hogy normálisan nézzek ki.
2015. ápr. 4. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!